15 / 05 / 2024

Mıcır İnşaat

Mıcır İnşaat

Mıcır İnşaat Metal Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yakup Kukku tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Sancaktepe, Siper Sokak, No:8 Şevket İşhanı'nda kuruldu.

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Mıcır Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Maşallah Yılmaz tarafından kuruldu.

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yıldırım Yer Bilimleri Jeoloji Mühendislik Madencilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Pendik'te yapıldı.

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kk Müteahhitlik Ve İnşaat Yatırım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Konsol ve Saher Khatıb ortaklığında kuruldu.

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldırım Ata Hafriyat İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Çivi ve Koray Berber ortaklığında kuruldu.

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Landmark Tıtan Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağatay Köroğlu tarafından kuruldu.

Buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

2023’le birlikte herkes buğday başta olmak üzere birçok tarım ürününde artış olup olmayacağını merak ediyor. Peki buğdayın kilosu artacak mı? Buğday, mercimek ve mısırın fiyatları belli oldu! İşte 15 Ocak 2023 fiyat listesi…

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mis Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Çatalca'da Hatice Kaya tarafından kuruldu.

Tahıl koridoru arpa, buğday ve mısırın fiyatını düşürdü! İşte 8 Ağustos 2022 arpa, buğday ve mısır fiyat listesi

Tahıl koridorundan bir haftada 10 gemiyle 305 bin ton sevkiyat gerçekleşirken, bu proje Türkiye’de arpa, buğday ve mısırın fiyatlarını geçen aya göre düşürdü…

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İbey Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da inan Berber tarafından kuruldu.

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Yıldırım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Can Yıldırım tarafından kuruldu.

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enes Yıldırım Mimarlık İnşaat Proje Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de Seyyid Enes Yıldırım tarafından kuruldu.

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sitare Kentsel Dönüşüm Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Güngören'de Fevzi Umman, Hamit Umman ve Zeynep Umman ortaklığında kuruldu.

Mıcır İnşaat Haberi

Mıcır İnşaat

Mıcır İnşaat Metal Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yakup Kukku tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta kuruldu. 


Mıcır İnşaat Metal Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Mıcır İnşaat Metal Elektrik Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Sancaktepe, Siper Sokak, No:8 Şevket İşhanı,...