07 / 05 / 2024

Mick Jagger sevgilisi ev

Mick Jagger sevgilisi ev

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Can Yaman sevgilisi ile İtalya'da yeni evine taşındı!

Bir süredir  İtalya'nın ünlü spor spikerlerinden Diletta Leotta ile aşk yaşayan yakışıklı oyuncu Can Yaman sevgilisi ile birlikte İtalya'da yeni evine taşındı.

Yiğit Marcus Aral sevgilisi Şevval Şahin'e köşk kiraladı!

Yiğit Marcus Aral, sevgilisi Şevval Şahin’in çok beğendiği Rumeli Hisarı’nda tarihi bir köşkü ayda 120 bin TL'ye kiraladı.

Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor!

'Yasak Elma' dizisinin başrol oyuncularından Sevda Erginci ve sevgilisi Yılmaz Kunt ev arıyor...

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Andrea Agnelli sevgilisi için İtalya'dan ev aldı!

Juventus Başkanı Andrea Agnelli, Türk sevgilisi Deniz Akalın için kesenin ağzını açtı. Agnelli sevgilisi için İtalya'nın Como Gölü kentinden 21 milyon Euro'ya ev aldı.

Mick Jagger, sevgilisine 21 milyon TL'lik ev aldı!

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Nazlı Çelik Bebek'te yeni ev aldı!

Star TV Ana Haber'in yüzü Nazlı Çelik, 14 Şubat'ta İspanya'da evlendiği Serdar Bilgili 'nin eski sevgilisi Amelie Lotournald'la komşu oldu.

Demirkan Yatırım İnşaat'ın yönetimi Sertab Erener'e kaldı!

Demir Demirkan, ayrıldığı sevgilisi Sertab Erener ’le birlikte kurduğu Demirkan Yatırım İnşaat Petrol Gıda Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 'nden ayrıldı.

Zayn Malik 7.7 milyon TL'lik ev bakarken yakalandı!

Geçtiğimiz günlerde, One Direction grubundan ayrılan Zayn Malik, sevgilisi ve annesi, 2 milyon sterlin (7.7 milyon TL) değerinde satılık bir ‘evi!’ gezerken yakalandı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi ile Bebek Kahve'de kahvaltı yaptı!

İş hayatındaki başarısı kadar özel yaşamıyla da merak edilen Ali Ağaoğlu, önceki gün müdavimi olduğu Bebek Kahve'deydi. Pazar günkü güneşli havayı fırsat bilerek soluğu Boğaz'da olan ünlü işadamına, Rus sevgilisi Sofia Larina eşlik etti.

Ali Ağaoğlu şoför kullanmıyor!

Ali Ağaoğlu önceki akşam Rus sevgilisi Sophia Larina ve bir arkadaşıyla birlikte İstinye Park'ta bulunan Emporio - Armani Restoran'da akşam yemeği yedi..

Ali Ağaoğlu Uludağ'da gecikmeli doğum günü partisi verdi!

Ali Ağaoğlu, 3 Mart’taki doğum gününü önceki akşam Uludağ’da kutladı. Sevgilisi Sofia Larina, Moskova’da olduğu için doğum günü kutlamasını erteleyen Ağaoğlu, sevgilisiyle çalan müziğe eşlik edip dans etti.

Beyazıt Öztürk müstakil ev arıyor!

Sık sık avukat sevgilisi için Yavru Vatan'a giden ünlü şovmen, aşkının gizli kalması için de büyük çaba gösteriyor. Beyaz, yakın arkadaşlarını arayarak ''Nişanım var" dedi.

Mick Jagger sevgilisi ev Haberi

Mick Jagger sevgilisi ev



Rock efsanesi Rolling Stones'un efsane solisti Mick Jagger, sekizinci kez baba olmaya hazırlanıyor. 



ÇOCUĞU İÇİN 21 MİLYON LİRAYA EV ALDI


Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev...