08 / 05 / 2024

Mick Jagger sevgilisine ev mi aldı

Mick Jagger sevgilisine ev mi aldı

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Gül fiyatlarına büyük zam geldi! Sevgilisine  gül almak isteyenler çok üzülecek!

Gülbirlik tarafından daha önce alımı 24 TL 25 kuruş olan gülün kilogram fiyatının yüzde 100'ün üzerinde artırıldığı açıklandı. Gül fiyatları ne kadar? 1 adet gülün fiyatı kaç lira oldu?

Bu Sevgililer Günü indirimi kaçmaz! Safir yüzük 2.813 TL’ye düştü! 6 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine değerli bir hediye almak isteyenler bu indirimi çok sevecek. Lal Pırlanta’da  alyanslar, tam tur yüzükler, su yolu bileklikler, tek taş kolyeler ve gerdanlıklarda yüzde 65 indirime girdi. Peki indirimde hangi pırlanta takı kaç TL?  İşte detaylar…

Sürpriz yapmak isteyenler buraya! Pırlanta tek taş yıldız küpe 3.990 TL’ye düştü! 28 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgilisine pırlanta hediye ederek sürpriz yapmak isteyenler için fırsat indirimleri başladı. Pırlanta tek taş küpelerin 2.190 TL’den başladığı indirim kampanyasında hangi ürün kaç TL’ye indi? Pırlanta küpe, kolye, yüzük fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Pırlanta yüzüklerde net yüzde 60 indirim! 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Eşine, sevgilisine, nişanlısına, annesine ya da herhangi bir sevdiğine hediye almak isteyenlerin ilk tercihi olan pırlantalarda yüzde 60'ye varan indirim başladı. Peki, pırlanta yüzük fiyatları ne kadar? İşte 23 Eylül 2022 fiyat listesi...

Loris Karius sevgilisine Sapphire'den ev kiraladı!

Beşiktaş'ın başarılı kalecisi Loris Karius, sevgilisi Sophia Thomalla'ya İstanbul Sapphire'den ev kiraladı.

İşte Ali Ağaoğlu'nun sevgilisine yaptığı sürpriz!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar 14 Şubat Sevgililer Günü'nü Uludağ'da kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a önce bir kucak dolusu gül, sonra da büyük bir oyuncak ayı hediye etti.

Ömer Dinçkök ile Eylül Deniz Çolak ayrılığının sebebi villa mı?

70 yaşındaki Ömer Dinçkök, 35 yaşındaki yasak aşkı Eylül Deniz Çolak tarafından terk edildi. İddiaya göre ayrılığın sebebi ise sosyetik iş adamının genç sevgilisine istediği 2 milyon dolarlık villayı almaması.

Ağaoğlu My City'deki spor salonu Duygu Su Gülpınar'a emanet!

Geçtiğimiz haftalarda İzmir'e giden Duygu Su Gülpınar'a, lüks otomobilini ve özel şoförlerinden birini tahsis eden Ali Ağaoğlu, sevgilisine bir jestte daha bulundu.

Mick Jagger, sevgilisine 21 milyon TL'lik ev aldı!

İngiliz müzik grubu Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev aldı.

Gareth Bale, Balear Adaları'ndan 450 bin Euro'luk ada alıyor!

Real Madrid'de forma giyen Galli futbolcu Gareth Bale, sevgilisine 450 bin Euro'ya ada almayı planlıyor. Gareth Bale'in harika geçen sezonunu bir ada satın alarak taçlandırmak istediği iddia edildi.

Caner Erkin evini Beykoz'a taşıdı!

Caner Erkin yeni sevgilisine yakın olabilmek için Beykoz'daki evini Şükran Ovalı'nın oturduğu semt olan Bebek'e taşıdı.

Roberto Cavalli'den sevgilisine 2.5 milyon sterlinlik ada!

Ünlü modacı Roberto Cavalli'nin genç sevgilisine dudak uçuklatan bir hediye aldığı ileri sürüldü. Aftonbladet gazetesi, Cavalli'nin İsveçli sevgilisine yaptığı bu jest karşılığında 2.5 milyon sterlin ödediğini de yazdı.

Mick Jagger sevgilisine ev mi aldı Haberi

Mick Jagger sevgilisine ev mi aldı



Rock efsanesi Rolling Stones'un efsane solisti Mick Jagger, sekizinci kez baba olmaya hazırlanıyor. 



ÇOCUĞU İÇİN 21 MİLYON LİRAYA EV ALDI


Rolling Stones'un solisti Mick Jagger, balerin sevgilisi Melanie Hamrick'den bebek bekliyor. Mick Jagger, Melanie'ye çocuğu için New York'ta 21 milyon liralık ev...