10 / 05 / 2024

Midtown Hotelde meksika yemekleri haftası ne zaman başlayacak

Midtown Hotelde meksika yemekleri haftası ne zaman başlayacak

Meksika’nın en ünlü soslarıyla hazırlanan lezzetler, Midtown Hotel mutfağının ödüllü aşçıları ile orjinaline en yakın tariflerde sizler için hazırlanıyor. Midtown Hotel Şubat ayında Midtown’a davet ediyor...

Otomobil devi Tesla'dan 5 milyar dolarlık yeni fabrika! 645 dönümlük arazide yükselecek!

Otomobil devi Tesla, Meksika fabrikası için Meksika'nın federal çevre bakanlığından gerekli arazi kullanım izinlerini aldı. Söz konusu fabrika 645 dönümlük arazide yükselecek.

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Çelik tarafından kuruldu.

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Assem O.A.E.  ve Hafez G.A.A.A. tarafından kuruldu.

Meksika Merkez Bankası'ndan Bitcoin açıklaması!

Meksika Merkez Bankası Başkanı Alejandro Diaz de Leon, Bitcoin'in yüksek risk barındırdığını dile getirerek, Bitcoin'i para birimi olarak görmediğini dile getirdi.

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Ismaıl Elashı tarafından kuruldu.

Meksika Merkez Bankası'ndan kripto para uyarısı!

Çin ve İran'dan sonra Meksika'dan da kripto paralarla ilgili hamle geldi. Meksika Merkez Bankası, ülkedeki finansal kurumların kripto paralarda hizmet sunma ve al-sat yetkisinin olmadığını belirtti.

Meksikalı milyarderden Bitcoin adımı: Bankamda kripto para kullanılabilecek!

Meksika'daki en zenginler kişilerden biri olan milyarder yatırımcı Ricordo Salinas Pliego, kripto para piyasalarıyla ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Meksikalı milyarder "Ben ve bankam Meksika’da Bitcoin’i kabul eden ilk banka olmak için çalışıyoruz" dedi.

ABD'li emlak yatırımcıları ve Mesut Özil Meksika takımı Nexaca’yı satın alacak!

Fenerbahçe’nin devre arasında Arsenal’den transfer ettiği yıldız futbolcu Mesut Özil, Meksika Futbol Ligi takımlarından Necaxa’nın sahiplerinden biri olacak. Mesut Özil’in de aralarında yer aldığı emlak yatırımcıları Al Tylis ve Sam Porter’ın öncü olduğu ABD’li yatırımcılar, kulubü satın alacak.

ABD Sağlık Bakanlığı, göçmen çocuklar için Pentagon'dan arazi talep etti! 

ABD Sağlık ve İnsani Hizmetler Bakanlığı, ülkeye Meksika sınırından kaçak olarak gelen göçmen çocukları yerleştirmek için, Savunma Bakanlığından (Pentagon), Teksas'ta iki askeri üste yer tahsis talebinde bulundu. 

Lujo Otel Bodrum'dan Maldivler ve Meksika'ya yeni yatırım!

Lujo Otel Bodrum, son yıllarda adından sıkça bahsettiren otellerden oldu. Serkoç Otelcilik tarafından hizmete sunulan otel yönetimi, Maldivler'de bir proje geliştirmek üzere hazırlıklara başladı.

Meksika'da 2017 yılındaki depremde çöken okulun sahibine 31 yıl hapis cezası!

Meksika'da 2017'de yaşanan  7,1 büyüklüğündeki depremde çöken ve içindeki 19'u çocuk 26 kişinin hayatını kaybettiği okulun sahibi 31 yıl hapse mahkum edildi.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Meksika'da inşaat firmasından rüşvet almakla suçlanan Lozoya mahkemeye çıktı!

Meksika'da devlete ait olan petrol şirketi Pemex'in (Petroleos Mexicanos) eski yöneticisi Emilio Lozoya hakkındaki davanın ilk duruşması yapıldı.

Midtown Hotelde meksika yemekleri haftası ne zaman başlayacak Haberi

Midtown Hotelde meksika yemekleri haftası ne zaman başlayacak


Meksika’nın en ünlü soslarıyla hazırlanan lezzetler, Midtown Hotel mutfağının ödüllü aşçıları ile orjinaline en yakın tariflerde sizler için hazırlanıyor.


Meksika Yemekleri Haftası’nda, kendine has baharat ve acı soslarıyla hazırlanan birbirinden lezzetli Meksika yemekleri, ülkeye özgü salatası OAXAKA, avokado ezmesi, ekşi krema eşliğinde FAJITA ve daha fazlasını 10 – 28 Şubat tarihleri arasında sizlerle buluşturuyor. 


Meksika’ya özel bu lezzetli yemekleri tatmak isteyenleri Şubat ayında Midtown’a davet...