06 / 05 / 2024

midtown sinemaları

midtown sinemaları

AFM Uluslarası Film Prodüksiyon A.Ş.'nin Midtown Bodrum sinemaları açılışı gerçekleşti.

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Çelik tarafından kuruldu.

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Midtown İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Assem O.A.E.  ve Hafez G.A.A.A. tarafından kuruldu.

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Midtown İstanbul Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Marvan Ismaıl Elashı tarafından kuruldu.

Sinemalar için uyarı: Kira uyuşmazlıkları yaşanabilir!

Kovid-19 pandemisinden en fazla etkilenen alanlarda biri de sinemalar oldu. Sinema Salonu Yatırımcıları Derneği (SİSAY) Genel Sekreteri Fevzi Genç, erken açılma gibi bir süreçte kiralık salonlarda kira uyuşmazlıklarının yaşanabileceğine dikkat çekti.

Kıvanç Tatlıtuğ Bodrum Midtown AVM'de mağaza kiraladı!

Kıvanç Tatlıtuğ, Bodrum’a yatırım yapıyor. Mavi ile yaptığı son reklam anlaşmasının ardından 1 milyon euro kazanan oyuncunun, tasarımcı eşi Başak Dizer için Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi’nden mağaza kiraladığı iddia ediliyor.

Bella Maison yeni mağazasını Bodrum Midtown AVM'de açtı!

2020'nin sonuna kadar 17 mağazaya ulaşmayı hedefleyen Bella Maison, yeni mağazasını Bodrum'da hizmete açtı.

AVM'lerde kira sorunu: 60 marka mağazalarını açmadı!

1 Haziran tarihiyle beraber tüm AVM'ler kapılarını açtı. İstanbul’daki Forum İstanbul, Gaziantep’teki Primemall, Bodrum Midtown ve Forum Denizli AVM'lerinde ise 60 marka, kira anlaşmazlığına dikkat çekerek mağazalarını açmadı...

Midtown Selenium by Deyaar'da daire teslimleri başladı!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme markalarından olan Dubai merkezli Deyaar iş birliği ile Dubai’de yükselen Midtown projesinde teslimler tüm hızıyla sürüyor...

Midtown Selenium by Deyaar 2019'da teslim edilecek!

Aşçıoğlu, dünya çapında gayrimenkul sektörünün ilgi odağı olan Dubai’deki ilk Türk markalı konut projesi “Midtown Selenium by Deyaar” ile yeni bir hayat sunuyor

Midtown Selenium by Deyaar projesinin yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor. 199 bin USD’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan projenin yüzde 25’i satıldı.

Midtown Selenium by Deyaar'ın yüzde 25'i satıldı!

Aşçıoğlu’nun Deyaar ile geliştirdiği ve Selenium markasını yurtdışına taşıdığı proje “Midtown Selenium by Deyaar” Dubai City’de yükseliyor.

Erasta Edirne AVM açıldı!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından 210 milyon TL yatırımla hayata geçirilen Erasta Edirne AVM açıldı. ,Erasta Edirne AVM 35 bin metrekarelik kiralanabilir alanda yer alan toplam 125 mağaza, sinemalar, yeme-içme ve eğlence mekanları ile bölgeye yeni bir soluk getirecek.

Midtown Selenium by Deyaar'da hemen tapu fırsatı!

Aşçıoğlu, Midtown Selenium by Deyaar’da 19 bin 900 USD tutarındaki yüzde 10’luk peşinatı ödeyenlere hemen tapu teslim imkânıyla Ortadoğu’nun ve Basra Körfezi’nin ticaret, alışveriş ve turizm merkezi Dubai’de yaşamın kapılarını aralıyor.

midtown sinemaları Haberi

midtown sinemaları

AFM Uluslarası Film Prodüksiyon'un Muğla Bodrum Midtown Alışveriş Merkezi içerisinde yer alan 7 salon 554 koltuk kapasiteli Cinemaximum Midtown Bodrum sinemaları, Şirketimizin franchise lokasyonu olarak faaliyetine başladı. 


Söz konusu açılış sonrasında Şirketin faaliyette bulunduğu sinema sayısı 21, salon sayısı 160 ve koltuk kapasitesi 25.926...