02 / 05 / 2024

Migros Çevko

Migros Çevko

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile tanıtacak!

Migros, yeşil perakendeyi ÇEVKO ile anlatıyor "Entegre Atık Planı' ile bugüne dek 224 ton kağıt atığı geri dönüşüme kazandıran ÇEVKO ile birlikte mağazalarında geri dönüşüm etkililikleri düzenliyor.

Evko Meot Maltepe Projesi!

Evko Meot Maltepe Projesi 450 konuttan meydana gelecek. Evko Meot tarafından hayata geçirilecek olan projenin lansmanı bu yılın sonbaharında yapılacak. Firmanın Marmaroom projesi devam ediyor.

Evko İnşaat'tan Maltepe'ye 450 konutluk yeni proje geliyor!

Evko İnşaat Grubu, yeni projesini de satışlarına devam ettiği Marmaroom projesi gibi Maltepe'de inşa edecek. 450 konuttan meydana gelecek olan projenin lansmanı bu yılın sonbaharında yapılacak.

Evko İnşaat, Meot Yapı'yı resmi olarak bünyesine kattı!

Evko İnşaat Grubu, 2006 yılında kurumsal yatırım partnerliği başlattığı İngiltere kökenli yatırımcıların oluşturduğu Meot Yapı'yı resmi olarak bünyesine kattı. Evko İnşaat Grubu adı altında marka büyümesi yolunda önemli bir adım atmış oldu.

Migros bu yıl 200 yeni mağaza açacak!

Migros, bu yıl 150-200 mağaza açarak, çift haneli büyüme hedefliyor. Geçen yıl konsolide satışlarını yüzde 14 artırarak 8 milyar 123 milyon liraya yükselten Migros, 98.5 milyon lira kâr açıkladı.

Migros bu yıl 150-200 yeni mağaza açacak!

Migros, 2014 yılında mağaza portföyüne, Türkiye’de 3 hipermarket, Kazakistan’da 2 Ramstore ve 1 Macrocenter da dahil olmak üzere toplam 199 mağaza ekledi ve toplam mağaza sayısı 1,190 düzeyine çıktı

Migros Ocak ayında 16 mağaza açtı!

Şirketten KAP'a yapılan açıklamada Ocak ayında 2 adet Migros, 11 adet Migros Jet, 1 adet Tansaş ve 2 adet Ramstore formatında toplam 16 mağaza açıldı.

Migros'un yönetimi değişmeyecek!

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan, Migros'ta yönetim değişikliğinin söz konusu olmadığını belirterek, "Başkanlığın kimde olacağını daha konuşmadık" diye konuştu..

Evko'dan hemen teslim konut fırsatı!

Evko İnşaat Grubu tarafından Maltepe'de inşa edilen Marmaroom projesinde konutlar teslim edilmeye başlandı. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 olmak üzere 3 farklı daire tipi bulunuyor.

Migros Aralık'ta 34 mağaza açtı!

Migros, Aralık ayında 12 adet Migros, 20 adet Migros Jet, 1 adet Macrocenter ve 1 adet Ramstore formatında toplam 34 mağaza açıldığını KAP'a bildirdi.

Evko Meot İnşaat Marmaroom'da 235 bin TL'den başlayan fiyatlarla deniz manzaralı daireler!

Deniz manzaralı dairelerden meydana gelen Evko Meot İnşaat Marmaroom projesinde yer alan dairelerin fiyatları 235 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor.

Migros BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding eşit ortak oldu!

Migros BC Partners ve Anadolu Endüstri Holding eşit ortak oldu. Migros'ta beklenen imzalar atıldı. Anadolu Endüstri Holding ile BC Partners'a bağlı Moonlight Capitals hisse alım satım anlaşmasını noktaladı.

Evko Meot İnşaat Marmaroom'da hemen teslim daireler 24 ay 0 faizle!

120 ay vadelendirme ya da yüzde 25 peşinat 24 ay faizsiz taksitlendirme seçeneği uygulanan Evko Meot İnşaat Marmaroom projesinde yer alan daireler sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Migros Çevko Haberi

Migros Çevko

Migros Grubu ve ÇEVKO işbirliği ile hayata geçen projede, Migros mağazalarına stant kuran ÇEVKO yetkilileri, tüketicileri ambalaj atıklarının çöp olmadığı ve çöpten ayrı toplanması gerektiği konusunda bilgilendirecek. 

Çevreye duyarlı Migros Grubu müşterileri, çevreci kiosklar sayesinde bugüne kadar yaklaşık 8.2 milyon adet atığın geri dönüşüme kazandırümasını sağladı. Migros Grubunun 'Entegre Atık Planı' sayesinde ise bugüne dek 224ton kağıt atık geri dönüşüme kazandırıldı. Bu rakam 274 bin 176 kişinin 1 günlük oksijen ihtiyacına denk gelirken, geri dönüşüm çalışmaları aynı zamanda 3 bin 808 ağacın kesilmesini de önledi. 



Migros'ım yeşil perakende ile ilgili çalışmalarının son uygulaması ise ÇEVKO işbirliği ile gerçekleştirilecek etkinlikler oldu. 9 Mayıs'ta Ankara Çayyolu Migros'ta yapılan etkiliği, 16 Mayıs'ta Adana Galeria Migros'taki etkinlik izledi. Bunu 23 Mayıs'ta Bursa Nilüfer Migros, 30...