20 / 05 / 2024

Migros Tansaşın satışını yalanladı

Migros Tansaşın satışını yalanladı

Migros'tan "Bazı basın organlarında Tansaş'ın ayrı bir şekilde satışına ilişkin yayınlanan haberler gerçeği yansıtmıyor" açıklamasıyla satışı yalanladı

Bu ürünün satışı 81 ilde yasaklandı! A101, BİM, ŞOK, Migros, CarrefourSA ve diğer marketlerde satılmayacak!

Gıda yönetmeliği ve denetimleri doğrultusunda, Türkiye'de nar aroması içeren ürünlerin satışına yeni kontrol koşulları getirildi. Bu düzenleme, nar ekşisi ya da nar aroması etiketi taşıyan ürünlerin satışını etkileyecek. Buna göre bu ürünlerin satışı 30 Haziran 2024’ten itibaren yasaklanacak.

Migros'ta resmen başladı: Meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirim! Yetişen dolabını dolduracak!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta meyve, sebze ve çiçeklerde yüzde 25 indirimle satışa sunulacak. Kampanyaya 167 adet ürün dahil edildi.

Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü!

Migros haftanın indirimli ürünlerini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta toz şeker 149 TL'ye, ayçiçek yağı 176 TL'ye salça 79 TL'ye düştü.

Çılgın kampanya başladı! Migros'ta aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satılacak!

Migros bu haftaya özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında unlarda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarıldı. İşte kampanyaya ilişkin tüm detaylar...

Aynı ürünün ikincisi 50 indirimle satılacak! Sepet dolduracak çılgın kampanya başladı!

Migros çılgın kampanyasını duyurdu. Bu kapsamda aynı ürünün 2.si yüzde 50 indirimle satışa çıkarılacak. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Alo Platinum 7 Kg Fairy Etkili toz deterjan 249 TL'ye, 1 kg çay 89 TL'ye, Yudum ayçiçek yağı 179 TL'ye düştü!

Migros haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. Bu kapsamda 91 adet ürün indirime dahil edildi. İşte indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Migros'ta yüzde 20'ye varan indirim! Kırmızı et, beyaz et, deterjan! İşte kampanyalı fiyat listesi...

Migros haftanın indirimlerini duyurdu. İndirim kapsamında beyaz et ve ürünleri yüzde 20 indirime girerken diğer ürünler de farklı oranlarda indirim uygulandı. 

Migros'ta yüzde 30'a varan indirim! Zeytinyağı, pirinç, tereyağı, çay ve salça fiyatları dip yaptı!

Migros haftanın indirimli ürünlerini açıkladı. "Temel Gıda Ürünleri" başlığı altında satışa çıkarılan ürünler farklı oranlarda indirime girdi. İşte Migros indirimli ürünler fiyat listesi...

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Migros'tan 24'lü tuvalet kağıdında harika kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın

Tuvalet kağıdında bomba indirim Migros'tan geldi. 24'lü tuvalet kağıdının satış fiyatı 99 TL'ye geriledi. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros indirime doymuyor! Ayçiçek yağı fiyatını duyanlar akın etti

Ayçiçek yağında çılgın indirim Migros'tan geldi. Ayçiçek yağının satış fiyatı 119 TL'ye geriledi. İnternet üzerinde indirim takip eden vatandaşa müjdeli haber Migros'tan yapılırken, hangi marka indirime girdi merak ediliyor. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Migros Sanal Market'te Taze Perşembe kampanyası! 29 adet ürün indirime girdi!

Migros, "Migros Sanal Market'te Taze Perşembe" kampanyası kapsamında 29 adet ürünü indirimli fiyatı ile satışa sundu. Peki, Migros'ta bugün hangi ürünler indirime girdi? İşte detaylar...

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya şok eden çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, BİM ve A101'den sonra şimdi Teknosa'da!

Teknosa'da şu anda Xiaomi Redmi Note 11 Pro, bütçe dostu bir fiyatla indirimli olarak satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros, BİM, MediaMarkt Vatan Bilgisayar gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Hepsiburada'da da bulunabilir hale geldi.

Migros Tansaşın satışını yalanladı Haberi

Migros Tansaşın satışını yalanladı

Migros açıklamasında, Tansaş'ın satışıyla ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, Migros Grubu'nun süpermarkete odaklı olarak 2012'de haftada ortalama 2 yeni mağaza açarak büyüdüğü belirtildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Grubun Ege ve Akdeniz'e odaklı süpermarket markası Tansaş da, bu büyüme modelinin önemli bir unsurudur. Tüm markalarımızla organik ve inorganik büyüme fırsatları değerlendirilmektedir.

Hal böyleyken bazı basın organlarında Tansaş'ın ayrı bir şekilde satışına ilişkin yayınlanan haberler gerçeği yansıtmadığı gibi, aksine Tansaş markamız bölgesel bazda bugüne kadar olan büyümesini daha da hızlandırmıştır. Migros Grubu genel stratejisine paralel hızlı gelişmesine devam edecektir.

Kamuoyunun kaynağı belli olmayan bu tür bilgiler yerine büyüme stratejimize ilişkin şirketimizce yapılan gerçek bilgilendirmelere itibar etmesine önemle dikkat...