21 / 05 / 2024

Mika Naturalist nerede

Mika Naturalist nerede

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mika Naturalist Kemerburgaz projesi satışa çıktı!

Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. İstanbul’un en yeşil ve değerli semtlerinden Kemerburgaz’da 50 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen projede konutlar mart ayında satışa sunuldu.

Mika Naturalist Evleri teslim tarihi!

Mika Naturalist Evleri daire fiyatları 650 bin liradan başlayarak değişiyor. İstanbul Kemerburgaz'da inşa edilen Mika Naturalist projesinde 68 adet daire yer alıyor....

Kemerburgaz Mika Naturalist'te 650 bin TL'ye!

Mika İnşaat tarafından Kemerburgaz'da inşa edilen projede fiyatlar 650 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 3 blokta 68 daireden meydana gelen Mika Naturalist'te konut kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Mika Naturalist basın toplantısı 21 Nisan'da!

Çevreci ve butik lüks konut projeleriyle tanınan Mika İnşaat, yeni projesi Mika Naturalist ile doğa dostu bir yaşamı başlatıyor. Mika İnşaat, yatırım planlarını ve hedeflerini paylaşmak üzere basın toplantısı düzenleyecek.

Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

18 katlı tek bloktan oluşan Çekmeköy 18 Mika İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Mimarisi DNA Mimarlık-Mimar Tümay Türkmen ve Y. Mimar Bora Şahbazoğlu'na ait olan proje Çekmeköy Çamlık 18 Evleri nerede?

Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Mika İnşaat tarafından Çamlık 18 Evleri DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu imzası ile tasarlandı. Peki Mika İnşaat Çamlık 18 nerede?

Çamlık 18 Konutları nerede?

Mika İnşaat imzası ile hayata geçirilen Çekmeköy Çamlık 18 konut projesi DNA Mimarlık – Mimar Tümay Türkmen & Y. Mimar Bora Şahbazoğlu tarafından tasarlanıyor. Peki Çamlık 18 Konutları nerede?

Nef İki Haliç nerede?

Nef İki Haliç nerede , telefon numarası, iletişim bilgileri, adres, satış ofisi ve proje ile ilgili tüm detaylar haberimizin içerisinde yer alıyor...

Pashadora Bayrampaşa nerede? İletişim ve ulaşım bilgileri!

Pashadora Bayrampaşa nerede , iletişim, ulaşım, adres, telefon ve proje detayları ile ilgili tüm bilgiler haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mall of İstanbul İkitelli nerede?

Mall of İstanbul İkitelli nerede , adres, iletişim, telefon ve proje detayları haberimiz içerisinde yer alıyor...

Mahal Palace Armutlu nerede?

Yalova Armutlu Fıstıklı Köyü'nde hayata geçirilen Mahal Palas projesinin satış süreci devam ediyor. Mahal palace armutlu nerede, nasıl gidilir ve konum bilgileri haberimizde bulunuyor

Referans Bakırköy İstanbul nerede?

Biskon Yapı ve Halk GYO ortaklığı projesi olan Referans Bakırköy projesinin satışları sürüyor. Referans Bakırköy İstanbul nerede, nasıl gidilir, konum ve ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz

Dap Dalga Kule Arjaan nerede?

Maltepe’de hayata geçirilen Dalga Kule Arjaan projesi Dap Yapı imzası taşıyor. Dap Dalga Kule Arjaan nerede, konum ve kroki bilgileri haberimizde yer alıyor

Mika Naturalist nerede Haberi

Mika Naturalist nerede

Teslimlerin Aralık 2017'de yapılması öngörülen projede inşaat alanı 15 bin 636 metrekare, arsa alanı ise 3 bin 98 metrekare şeklinde belirtiliyor. 


İstanbul Kemerburgaz'da Mika İnşaat imzasıyla yükselen Mika Naturalist'te 3 blokta 68 daire yer alıyor. Projede minimum daire alanı net 52 metrekare, maksimum daire alanı net 150 metrekare olarak dizayn edildi. 




Mika Naturalist projesinde daireler 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks olarak tasarlandı. Garanti ve Finansbank ile anlaşması bulunan projede konut kredisiyle ödeme yapılıyor. 


Fiyatların 650 bin TL ile 1 milyon 500 bin TL arasında değişiklik gösterdiği Mika Naturalist'te Mika İnşaat bünyesinde 2017 Aralık'a kadar vade olanağı sunuluyor. 




Mika Naturalist projesinde kapalı alanda 130 araç ve misafir otoparkı yer alıyor. Sosyal alanları arasında ise projede; bahçe, havuz ve spor alanı bulunuyor.