14 / 05 / 2024

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat adres

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat adres

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat Anonim Şirketi, Kerem Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Eylül 2013 tarihinde Etiler, Nisbetiye Mahallesi, Belediye Sitesi'nde kuruldu

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yeni Dünya Endüstri Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Küçüktütüncü tarafından kuruldu.

Türkiye’nin endüstri devi işçi alıyor! Peki adaylarda hangi özellikler aranıyor?

Türkiye’nin en eski ve büyük endüstri kuruluşlarından biri yeni işçi alımı yapacağını duyurdu. Peki bu şirket hangisi ve işe alınacak personelde hangi şartlar aranıyor?

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

İska Güçlendirme Taahhüt Proje Endüstri Ve Yapı Anonim Şirketi Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Utku Terzi tarafından kuruldu.

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demiray Plastik Kimya Endüstri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Murat Tüver tarafından kuruldu.

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batmaz Demirel Endüstriyel Makine Çelik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Halis Can Demirel ve Oğuz Batmaz ortaklığında kuruldu.

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Hnds Endüstriyel Tesisler İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Ataşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Nurullah Karagöz ve Deniz Ulutaş tarafından kuruldu.

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. açıldı!

Altınsoy İnşaat Taahhüt Proje Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Endüstri Ve Tic.Serbest Bölge Şb. bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Altınsoy ve Ertuğrul Altınsoy ortaklığında açıldı.

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beka Endüstri İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeliha Begüm Kervancıoğlu tarafından kuruldu.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Zerkon İnşaat Yapı Endüstri Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Gürkan tarafından kuruldu.

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nin etüt çalışmaları başladı!

Trabzon’u geleceğe taşıyacak projeleri arasında yer alan Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi inşaatı için ön çalışma süreci devam ediyor. Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi’nde sondaj etüt çalışmalarına geçildi.

Mitaş Endüstri yatırımlarını küresel ölçekte genişletecek!

Çelik yapıların tasarımı, imalatı, galvaniz kaplanması, boyanması, montajı ve taahhüdü gibi alanlarda hizmet sağlayan Mitaş Endüstri, dünyanın 5 kıtasında 135'ten fazla ülkeye ihracat yapıyor. Mitaş Endüstri, gelecek 5 yılda yatırımlarını küresel ölçekte genişletmeyi amaçlıyor...

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat adres Haberi

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat adres

Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat Anonim Şirketi, Kerem Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Eylül'de kuruldu. 


Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesibde yazılı olan diğer işler.


Mika Taahhüt Endüstri ve İnşaat Anonim Şirketi adres: Etiler, Nisbetiye Mahallesi, Belediye Sitesi, Mine Blok, No:2...