28 / 04 / 2024

Mikail Aydemir

Mikail Aydemir

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Aydemir, Uğur Dündar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta Ataşehir, Barbaros Mahallesi'nde kuruldu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

TÜİK Eski Başkanı Aydemir: ‘Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım’

TÜİK’in açıkladığı düşük enflasyonun halkı yoksullaştırdığını belirten Birol Aydemir, “Geriye dönük 3-4 senenin düzeltilip çalışan kesimin aylığına yansıtılması lazım” dedi. Aydemir, ekonominin bir senede yoluna girebileceğini söyledi.

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Eyk Gayrimenkul Yapı İnşaat Turizm Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Kaya tarafından kuruldu.

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aedos Gayrimenkul Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ataköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Can Aydemir ve Kerim Aydemir ortaklığında kuruldu.

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saar34 Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Arzu Aydemir ve Şaban Özbiçer ortaklığında kuruldu.

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gamze Yapı İnşaat Taşımacılık Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Aydemir tarafından kuruldu.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahb Karavan Hizmetleri İnşaat Mobilya Bilişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Aydemir tarafından kuruldu.

O ilde KDV muafiyeti ve taksit fırsatıyla 2 adet arazi satılıyor! 154 bin TL'ye gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Siirt Kurtalan Milli Emlak, Siirt ili, Kurtalan ilçesi, Aydemir Mahallesi'nde yer alan 2 adet araziyi KDV'den muaf ve taksit fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Group Er İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mikail Er tarafından kuruldu.

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torus İstanbul İnşaat Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Mehmet Hilmi Usta ve Necat Mikail Torlak ortaklığında kuruldu.

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Ald Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Akın Aydemir tarafından kuruldu.

Mikail Aydemir Haberi

Mikail Aydemir

Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Aydemir, Uğur Dündar tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 29 Ocak'ta kuruldu. 


Muad Planlama Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a) Şehir planlama (Çevre Düzeni Planı, Nazım İmar Planı, Uygulama imar planı, Araştırma Nazım İmar planı, İlave İmar Planı ,Koruma Amaçlı İmar Planları, Sektörel Planlar, Mevzi İmar Planı , İmar plan değişikliği, Kentsel Tasarım Projeleri, Toplu konut projeleri, Vaziyet planları, Danışmanlık, Gayrimenkul Geliştirme ve Değerleme v.b.) ve Mimarlık, Peyzaj ve Harita ile ilgili  projeleri yapmak, yaptırmak, gerçekleştirmek, yürütmek, kontrolörlük, müşavirlik, danışmanlık gibi yan hizmetleri beraberinde gerçekleştirmek. b) İnşaat, makina, elektrik, elektronik, harita, doğalgaz, petrol boru hatları, su yolu, havaalanı, liman, gemi, altyapı, karayolu, demir yolu mühendislik projelerini...