06 / 05 / 2024

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

Emekli maaşlarında beklenen gelişmeler yakından takip ediyor. Fakat 3600 Ek Gösterge ile alakalı yaşanan bir gelişme gündeme bomba gibi düştü. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, Maaşlar yanlış yatmış! Hemen hesabınızı kontrol edin. açıklamasını yaptı.



HEMEN EK GÖSTERGE HESAPLAMANIZI KONTROL EDİN!

Milyonlarca kişinin dört gözle beklediği 3600 Ek Gösterge nihayet işleme girdi. Düzenleme ile emeklilik düşü kuran vatandaşlara emeklilik  yolu görülürken gelen son dakika ikazları merak konusu oldu. Eski TÜİK Başkanı Birol Aydemir, emekli aylıkları ile alakalı kritik ikazlarda bulundu. Herkese ek göstergesini ve yapılan hesaplamayı denetlemesini etmesini tavsiye eden Aydemir, milyonlarca kişiyi ikaz etti.

Ek gösterge bekleyenlere şok! Maaşlar yanlış yatmış

MAAŞLAR YANLIŞ YATMIŞ...

Hükümetin 3600 ek gösterge vaadi 2023 Ocak ayında yürürlüğe girdi fakat bu meseled oldukça şikayet var. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Birol Aydemir,  "Pek çok kişi ek göstergesi hatalı olduğu için aylık farkının hatalı hesaplanmasından ve ekstradan borç çıkarılmasından şikayetçi." diyerek vatandaşları ikaz etti.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön