28 / 04 / 2024

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 ek gösterge ile ilgili yürütülen çalışmalara ilişkin konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, maaşlarda farkların olacağını vurgulayarak, bunun da bir emekli zammı anlamına geldiğini kaydederek, ayrıca maaşlarda da yapılacak artış rakamlarını da söyledi. 



3600 ek gösterge konusuna katkı sunmaya devam edeceklerini ve konu ile ilgili samimiyetle ter akıtmaya devam edeceklerini ifade eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge ve ek göstergelerin tekrardan düzenlenmesi ile ilgili bir memnuniyet üretmek, adaletli bir çerçeve meydana getirebilmek için katkı sunulacağını belirtti.

Süreli sözleşmeli, sözleşmeli, kadrolu gibi farklı istihdam türlerinin kamudaki çalışma barışını zorladığını ve bozduğunu vurgulayan Yalçın, bundan dolayı insanların da iç huzurunun bozulduğunu anlattı.

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın’dan 3600 ek gösterge açıklaması! Maaşlar ne kadar artacak?

3600 EK GÖSTERGE İLE MAAŞLARDA NE KADAR ARTIŞ OLACAK?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nda 3600 ek gösterge ile ilgili konuştuklarını ifade eden Yalçın, ikinci toplantının bittiğini ve üçüncü toplantının da 10 Mayıs’ta yapılacağı bilgisini paylaşarak, ek göstergelerin hayata geçmesi hâlinde memurların maaşlarının artacağını, emekli maaşlarının da artacağını söyledi.

Yalçın, ancak zam konusuyla ilgili net bir tutarın henüz belirlenmediğini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön