13 / 05 / 2024

Mikail Dülye

Mikail Dülye

MND Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Üsküdar, Çengelköy Mahallesi'nde kuruldu.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Mikail Hıdır Vakıf GYO Yönetim Kurulu başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun 10 Ağustos'ta gerçekleştirilen toplantısında, Yönetim Kurulu görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Hangi dili biliyor?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Kaç yaşında? Mikail Hıdır daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Mikail Hıdır'ın eğitim hayatı nasıldı?

Atölye'ye Dünya Mimarlık Topluluğu'ndan çifte ödül!

Atölye’nin Özel Sezin Okulu’nun anaokulu ve ilkokul bölümleri için hayata geçirdiği mekânsal tasarım ve kültürel değişim projesi, çifte ödül aldı.

Mikail Hıdır kimdir?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Hıdır kimdir? Mikail Hıdır daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mikail Hıdır'ın biyografisi...

Mikail Hıdır, Vakıf GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf GYO'nun Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucunda Mikail Hıdır Yönetim Kurulu Başkanlığına, Şükrü Mete Tepegöz Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Sinem Kobal evine atölye kurdu!

Evine atölye kuran oyuncu Sinem Kobal, eski eşyaları çöpe atmayıp geri dönüşüme kazandırıyor.

Aderans Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aderans Zemin Sistemleri İnşaat Sanayi Dış Ticareet Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Özgül ve Mikail Özgül tarafından kuruldu.

Sincan'da 27 milyon TL'ye icradan satılık 4 katlı atölye binası!

Ankara Batı İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara İli, Sincan İlçesi, Temelli/Malıköy Mahallesi 101632 ada, 1 parselde yer alan 4 katlı atölye binasını 27 milyon TL'ye icradan satıyor...

Maltepeliler dönüşümden ulaşıma gelecek 5 yıllarını planlıyor!

Çalışmalarına devam eden Maltepe Belediyesi’nin 2020-2024 stratejik planının hazırlanması için “katılımcı bir ilçe” anlayışıyla düzenlediği atölye çalışmaları, Süreyya İlmen Paşa Kültür Merkezi’nde başladı.

Hakmir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hakmir Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Hakim Şirvan ve Mikail Dülye ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Manisa'da Kentsel Dönüşüm Çalıştayı düzenlendi!

Yunusemre Belediyesi tarafından Kentsel Dönüşüm Atölye çalışması düzenlendi. Saruhan Otel’de düzenlenen atölye çalışmasına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Aytaç Yalçınkaya da katıldı.

Mikail Dülye Haberi

Mikail Dülye

MND Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mikail Dülye tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


MND Mimarlık Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1) Her türlü inşaat yapımı , mesken.toplu konut, yol, köprü, baraj, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizasyonlar, arıtma tesisleri, içme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulün yapımı ,alımı,satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri,  2)Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimento, mıcır, inşaat demiri, fayans , karo, kalebodur , parke , mermer, sıhhi tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva, badana , tecrit ve izolasyon malzemeleri, boya, armatürler, asma tavan...