08 / 05 / 2024

mıknatıs şehir

mıknatıs şehir

Mıknatıs Şehir 12 Şubat 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

“Mıknatıs Şehir” İstanbul’un çalışma ve eğitim alanı olacak!

İstanbul’a kondurulacak Yeni Şehir kapsamında 4 ayrı kent modelinden biri olan “Mıknatıs Şehir” ya da başka bir tabirle Magnet City, Başakşehir’de hayat bulacak. Mıknatıs Şehir projesiyle bölgenin çalışma ve eğitim alanı olması planlanıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

Avantgarde Şişli tanıtım toplantısı 3 Şubat'ta!

Avantgarde Collection Kurucusu İsmet Öztanık ve CEO Cenk Öztanık'ın, Avantgarde Şişli’yi, yatırım planlarını, şehir otelciliğindeki değişimleri ve fırsatları, pandeminin turizm sektörüne etkilerini masaya yatıracağı basın toplantısı 3 Şubat tarihinde yapılacak.

Pendik, yatırımcılarda mıknatıs etkisi yaratıyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, Pendik ilçesinin gayrimenkul yatırımlarıları üzerinde mıktanıs etkisi yarattığını söylüyor..

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi!

Adım İstanbul Kayaşehir yeni fiyat listesi 650 bin TL'den başlıyor. İntaya-İntes ve Eyg Yapı ortaklığıyla inşa edilmekte olan Adım İstanbul'da yüzde 5 peşinat yanı sıra cazip ödeme olanakları sunuluyor...

Trabzon'a Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi geliyor!

Trabzon'da Yatırım Adası ve Şehir Hastanesi için aylardır beklenen Kıyı Kanunu'nda değişiklik yapılmasına dair kanun tasarısı dün komisyondan geçti.

Eskişehir Küçük Sanayi'deki dönüşüm toplantısı yarın!

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, uzun bir süredir kamuoyunun gündeminde yer alan “Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” düzenlenen tanıtım toplantısı ile masaya yatırılacak. Toplantı yarın Saat 14:00'da Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kayseri’de yatırım toplantısı!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı uhdesindeki konularla ilgili Büyükşehir Belediyesi’nde bir yatırım toplantısı yapıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, tek tek tüm projeleri açıkladı.

Temaşehir Konya'da bağımsız bölüm sayısı 886 oldu!

Torkam İnşaat'ın Emlak Konut Güvencesiyle hayata geçirdiği Temaşehir Konya'daki 450 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alındı. Projedeki bağımsız bölüm sayısı 886'ya çıktı.

DYO'ya Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülü!

oya sektörünün öncü markası DYO, dekoratif boyalar ile ısı yalıtımındaki geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sundu. Yapı Fuarı kapsamında verilen Altın Mıknatıs Stant Tasarımı Ödülleri’nde bu yıl DYO üçüncülük ödülünü aldı.

Türkiye'nin ilk Daktilo Müzesi Eskişehir'e açılacak!

Projenin tanıtım toplantısı Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve gazeteci Tayfun Talipoğlu'n Türkiye'nin ilk Daktilo Müzesi Eskişehir'e açılacak.

Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları!

Toplam 615 adet daire ve 120 adet ticari birimden oluşan projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar değişiyor. Adım İstanbul Kayaşehir Evleri fiyatları 406 bin 800 liradan başlıyor.

İstanbul su kesintisi 30 Kasım 2015 süresi!

İstanbul'da 30 Kasım 2015 tarihinde su kesintisi yapılacak. Hangi ilçelerde kesinti yapılacağı ve yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor. İşte İstanbul su kesintisi 30 Kasım 2015 süresi...

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları!

Adım İstanbul Kayaşehir satış fiyatları daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen projenin 2018 yılının başında teslim edilmesi planlanıyor.

mıknatıs şehir Haberi

mıknatıs şehir


Mıknatıs Şehir nerede? Havadan videosu için...