01 / 07 / 2024

mikro smart ev nedir

mikro smart ev nedir

İsveç'te bir mimarlık firması tarafından geliştirilen "mikro smart evler" projesinde sona gelindi. Sadece 10 m2 boyutundaki bu evlerde, mutfak, çalışma masası, salon ve yüksekte uyuma gibi özellikler bulunuyor.

Meksika’daki 64 metrekarelik mikro ev ağızları açık bıraktı!

Gusholder Haber Bülteni, sosyal medya hesabı üzerinden Meksika’daki 64 metrekarelik mikro evi paylaştı. İşte Gusholder'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Xiaomi Mi Smart Air Fryer Yağsız Fritöz en uyguna nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Sağlıklı yaşam sürdürmek isteyenler için yağsız fritöz pratik yemek yapma çözümleri ile ev hanımlarının mutfakta en büyük yardımcısı olma özelliğine sahiptir. Peki Xiaomi Mi Smart Air Fryer 3.5 lt Yağsız Fritöz nerede ne kadar? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Hanımlar, bu airfryer eliniz kolunuz olacak! Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? 2 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Bir kaşık yağ ile patates kızartması, balık, tavuk hatta kek pişiren Xiaomi Mi Smart airfryer, ev hanımlarının da, pratik mutfak cihazlarını sevenlerin de son dönemdeki gözde aleti. Peki Xiaomi Mi Smart özellikleri neler? Fiyatı ne kadar, kaç TL?

LG’nin 126 Ekran Ultra Smart TV’si indirime girdi mi? 31 Ocak 2023 Fiyat Listesi

LG’nin 50 inç – 126 ekran TV’si ev sineması havası veren ekran boyutuyla, net ve hassas görüntünün keyfini çıkarmak için 4k olmayan içerikleri büyük UHD ekranda izleme olanağı veriyor. Uydu alıcılı ve 4K teknolojili LG Smart TV fiyatı ne kadar, kaç TL? LG 126 ekran TV indirime girdi mi? İşte detay

Hong Kong'da ev fiyatlarındaki pahalılık insanları mikro evlere yönlendiriyor!

Yaklaşık olarak sekiz milyon insanın yaşadığı Hong Kong, aynı zamanda dünyanın en pahalı şehirleri arasında bulunuyor. Özellikle ev fiyatlarındaki pahalılık insanları mikro evlerde yaşamaya yönlendiriyor.

Hong Kong'ta 25 metrekarelik mikro evlerde yaşam!

Dünyanın en pahalı şehirlerinden olan Hong Kong, vatandaşlarına dram yaşatıyor. 8 milyon nüfusu olan kentin sadece yüzde 7'lik bölümü konutlar için ayrılmış. Ev fiyatlarındaki pahalılık da insanları mikro evlerde yaşamaya mecbur bırakıyor...

Sur Çelik Kapı, Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor!

Sur Çelik Kapı, fonksiyonellik, güvenlik ve görselliği bir bütün olarak sunduğu Smart ile modern bakış açısını evlerinize taşıyor. Smart, ev dekorasyonlarında yılbaşı havasını yakalamak isteyenlerin tercihi oluyor.

Uluslararası Smart City Expo İstanbul yarın kapılarını açıyor!

İstanbul yeni teknoloji ve uygulamalarda artık referans oluyor. Dünya şehirleri İstanbul’un kullandığı uygulamaları seçiyor. İstanbul ayrıca yarın başlayacak şehircilik Expo’su Smart City’ye ev sahipliği yapacak

Carmel Place, New York'taki kiralık ev sorununu çözdü!

Sekiz milyonluk nüfusuyla ABD'nin en kalabalık kenti New York’ta artan kiralık ev problemine çözüm bulmak için şehrin ilk mikro apartmanı tasarlandı. "Carmel Place" adı verilen bu binadaki evler ülkenin en büyük kentinde en küçük yaşamı sunuyor.

ISAF Smart Home Fuarı sektör profesyonellerini buluşturacak!

Önde gelen iletişim teknolojileri şirketlerinden Bircom, ISAF Smart Home Fuarı ile farklı sektörlerden profesyonellerle buluşmaya hazırlanıyor. Bircom, ISAF’ta 2N markalı akıllı ev, güvenlik ve iletişim çözümlerini tanıtacak.

İşte 10 metrekarelik ev!

İsveç'te bir mimarlık firması tarafından geliştirilen "mikro smart evler" projesinde sona gelindi. Sadece 10 m2 boyutundaki bu evlerde, mutfak, çalışma masası, salon ve yüksekte uyuma gibi özellikler bulunuyor.

İsveç'te 10 metrekarelik mikro smart evler inşa edildi!

İsveç'te bir mimarlık firması tarafından geliştirilen "mikro smart evler" projesinde sona gelindi. Sadece 10 m2 boyutundaki bu evlerde, mutfak, çalışma masası, salon ve yüksekte uyuma gibi özellikler bulunuyor.

Smart Sales ile ev seçimi kolaylaşıyor!

İNŞAAT Mühendisi Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın’ın geliştirdikleri gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S² ( Smart Sales ) ev almaya karar verenlerin işini kolaylaştıracak.

mikro smart ev nedir Haberi

mikro smart ev nedir

İsveç'te bir mimarlık firması tarafından geliştirilen "mikro smart evler" projesinde sona gelindi


Sadece 10 m2 boyutundaki bu evlerde, mutfak, çalışma masası, salon ve yüksekte uyuma gibi özellikler bulunuyor.



Proje, öğrenciler için ucuz ve sürdürülebilir konut seçenekleri sunmayı hedefliyor.




Projeyi geliştiren firmanın temsilcisi ise bu evlerin sadece öğrencilere kolaylık sağlamak için değil...




Küçük birkaç değişikle iş adamları için özel ofisler, misafirhaneler ya da mini bir otel odası olarak bile kullanılabileceğini düşünüyor.




Mutfak, yemek masası ve banyo - tuvalet girişi




Mutfak ve raf...





Mutfak, yemek masası ve ana giriş...