03 / 05 / 2024

Miktad Sarıalioğlu kimdir

Miktad Sarıalioğlu kimdir

Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer alıyor. Peki, Miktad Sarıalioğlu kimdir? Miktad Sarıalioğlu hangi alanda faaliyet gösteriyor?

Mustafa Sarıoğlu nerede doğdu? Mustafa Sarıoğlu mesleği ne?

Mustafa Sarıoğlu kimdir? Mustafa Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Mahmut Sarıoğlu Kimdir?

Mahmut Sarıoğlu kimdir? Mahmut Sarıoğlu’nun mesleği nedir? Mahmut Sarıoğlu hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özgür Kaan Alioğlu kimdir?

ODE Yalıtım Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı olan Özgür Kaan Alioğlu kimdir? Özgür Kaan Alioğlu hangi görevlerde bulundu?

Salim Salih Sarıalioğlu: Binaya göre imar izni veriliyor!

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde binaya göre imar izni verdiklerini söyledi. CHP’li Meclis Üyesi Cahit Erdem ise, Sarıalioğlu’na tepki gösterdi.

Miktad Sarıalioğlu kimdir?

Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer alıyor. Peki, Miktad Sarıalioğlu kimdir? Miktad Sarıalioğlu hangi alanda faaliyet gösteriyor?

Ahmet Keleşoğlu kimdir?

Selçuklu Turizm ve İnşaat A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ahmet Keleşoğlu, 14 Ocak 2015 günü hayatını kaybetti. Peki, Ahmet Keleşoğlu kimdir? Ahmet Keleşoğlu hayatı boyunca hangi işlere imza attı?

Mustafa Palancıoğlu kimdir?

Kayseri Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu kimdir? Mustafa Palancıoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Palancıoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Palancıoğlu...

Mehmed Ali Saraoğlu kimdir?

Kütahya Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu kimdir? Mehmed Ali Saraoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmed Ali Saraoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Uğur Kenan Adiloğlu kimdir?

Uğur Kenan Adiloğlu, 25 Aralık 2014 tarihinde Karayolları Genel Müdür yardımcılığı görevinden alındı. Peki, Uğur Kenan Adiloğlu kimdir? Uğur Kenan Adiloğlu ne zamandan beri bu görevdeydi?

Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir?

Karabük Ovacık Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu kimdir? Fatih Mehmet Maçoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Osman Sarıoğlu: Finike kent merkezi 300 parsel olacak!

Finike Yeni Kent Merkezi 300 parsel olacak. FİNİKE Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, mülkiyet sorunlarının çözümü için çalışmalar yapılan '300 Parsel'in yeni kent merkezi olacağını söyledi.

Halil Muratoğlu kimdir?

Çankırı Bayramören Belediye Başkanı Halil Muratoğlu kimdir? Halil Muratoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Muratoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halil Muratoğlu...

Miktad Sarıalioğlu kimdir Haberi

Miktad Sarıalioğlu kimdir

Miktad Sarıalioğlu kimdir?

Miktad Sarıalioğlu, Mustafa Sarıalioğlu’nun oğlu olarak 1937 yılında Of İlçesi Cumapazarı Beldesi’nde dünyaya geldi. 


İlkokulu Taşhanpazarı’nda okurken bir yandan da ticaret ile uğraşmıştır. 1960 yılına kadar bakkal (kantariye) işletmiştir. 1961-1974 yılları arasında İstanbul’un çeşitli bölgelerinde konut inşaatları yapmıştır. 


1974 yılında turistik amaçlı gittiği Marmaris’e adeta aşık olan Sarıalioğlu, inşaatlarını burada devam ettirme kararı almıştır. 40 adet villa inşaatını tamamlaması itibariyle Marmaris Kaymakamı kendisini Marmaris’te kalmaya davet etmiştir. 


30 yıl aradan sonra geldiği memleketi Of’a “Miktad SARIALİOĞLU” ilk öğretim okulunu kazandırmıştır. 


Yine Of’ta, alışveriş merkezi ve otel inşaatları da devam etmektedir. Yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.


Miktad Sarıalioğlu, 4.112.936,69 TL'lik tahakkuk ile 2014 yılı Türkiye Vergi Rekortmenleri arasında 68. sırada yer...