02 / 05 / 2024

Milano Design Weeke cosentino group katılacak mı

Milano Design Weeke cosentino group katılacak mı

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

LUX Bodrum Resort & Residences'a A’Design Awards’tan ödül!

LUX Bodrum Resort & Residences projesi Milano’dan A’Design Awards’tan gümüş ödülüne layık görüldü.

Cosentino Group, Milano Design Week’te tasarımlarını sergileyecek!

Doğal taş üretiminde dünyanın önde gelen firması Cosentino Group, iki yılda bir düzenlenen ve sektör profesyonellerinin ziyaretçi akınına uğrayan Milano Design Week’te tasarımları Silestone® ve Dekton® serileriyle bu yıl yine göz dolduracak.

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NK Design İç Mimarlık Mobilya ve Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emre Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Mayıs'ta kuruldu.

ECE Kiremit, A’Design Award’dan tasarım ödülü aldı!

ECE Kiremit, tasarımı İtalya’da yapılan Venedik tipi kiremit ile sektörde bir ilki daha gerçekleştirerek, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da ödüle layık görüldü.

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

ISVEA, A’Design Award’da ödül aldı!

İtalyan markası ISVEA, esin kaynağını alev dalgalarından aldığı yepyeni tasarımı “Flamma” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından A’Design Award’da bu yıl da ödüle layık görüldü.

DererOmay Mimarlık'a A Design Award 2015'ten tasarım ödülü!

DererOmay Mimarlık, dünyanın en büyük ve geniş kapsamlı uluslararası tasarım yarışması olarak nitelendirilen “A’Design Award & Competition 2014-2015” bünyesinde ödül almaya layık görüldü.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

Gönye Proje Tasarım A'Design Award'ta ödül aldı!

Gönye Proje Tasarım, Sampa Otomotiv’in ofis binası projesiyle, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da ödüle layık görüldü.

ERSA, 2015 Green Good Design Awards’da 4 ödül kazandı!

Ürettiği mobilyalarla tasarım alanında pek çok prestijli ödülün sahibi olan ERSA, bu kez “Green Line” serisiyle, sürdürülebilir yeşil ürünlerin onurlandırıldığı “2015 Green Good Design Awards’dan 4 ödülle döndü.

Milano EXPO 2015'te Türkiye için 4 bin 170 metrekarelik alan ayrıldı!

Milano'da düzenlenecek EXPO 2015 fuarındaki Türkiye pavyonu görücüye çıktı. 4 bin 170 metrekarelik bir alana kurulan pavyonda Türk kültürü yansıtılacak.

Turquality Projesi ile Türk mobilyası Milano'da tanıtılıyor!

İtalyan modasının mobilya simgesi haline gelen Salone Internazionale del Mobile Fuarı, Türk mobilyacılarına da evsahipliği yapıyor. Milano'da düzenlenen mobilya tasarım haftasında ilk kez Turquality Projesi ile Türk mobilyası tanıtılıyor.

Milano Design Weeke cosentino group katılacak mı Haberi

Milano Design Weeke cosentino group katılacak mı

Dünyanın dört bir yanından alanında uzman mimar ve tasarımcının katıldığı Milano Design Week, bu yıl 12 Nisan’da kapılarını açacak. Mimari ve dekoratif yüzey sektörünün lideri Cosentino Group, yaşam alanlarına değer katan ve günümüz trendlerini belirleyen ürünlerini, sanatın ve tasarımın kalbi Milano’da 12 -17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda ziyaretçilerinin beğenisine sunacak. İleri teknolojiye sahip ürünleriyle dünyanın en büyük kuvars taş üreticisi olan Cosentino Group, fuarda aynı zamanda sıra dışı estetiğe ve yüksek dayanıklılığa sahip yapısı ile dikkat çeken Silestone® ve Dekton® ürünlerinin yeni renk seçeneklerini de görücüye çıkaracak.  


Cosentino Group,  sunduğu İspanyol estetiğine sahip tasarımların yanı sıra, mutfak, banyo, yüzey kaplama, dış alan uygulamaları, mobilya, aydınlatma ve dekorasyona dair en yeni fikirleri de Milano Design Week’te sergileyecek.


Uluslararası katılımı düşünüldüğünde;...