04 / 05 / 2024

Milano EXPO

Milano EXPO

Milano'da düzenlenecek EXPO 2015 fuarındaki Türkiye pavyonu görücüye çıktı. 4 bin 170 metrekarelik bir alana kurulan pavyonda Türk kültürü yansıtılacak.

Milano EXPO 2015 Fuarı sona erdi!

Birçok ülkeyi "Gezegeni beslemek, yaşam için enerji" temasıyla bir araya getiren Milano EXPO 2015 fuarı, kapanış töreniyle sona erdi.

Uluslararası Expo Fuarı Roma turizmine büyük katkı sağlayacak!

En son 5 yıl önce Şanghay'da düzenlenen Uluslararası Expo Fuarı dün İtalya'nın Milano kentinde kapılarını açtı. İzmir'in yarışıp 21 oyla kaybettiği etkinliği 6 ayda 20 milyon kişi takip edecek.

Milano EXPO 2015 fuarı açıldı!

Teması "Gezegeni beslemek ve yaşam için enerji" olan EXPO 2015 Milano fuarı açıldı. EXPO Milano'da Türkiye'nin yer aldığı bölüm de ilgi gören alanlar arasında yer aldı.

Milano EXPO 2015'te Türkiye için 4 bin 170 metrekarelik alan ayrıldı!

Milano'da düzenlenecek EXPO 2015 fuarındaki Türkiye pavyonu görücüye çıktı. 4 bin 170 metrekarelik bir alana kurulan pavyonda Türk kültürü yansıtılacak.

Türkiye resmen EXPO 2015’te!

Türkiye resmen EXPO 2015’te. Türkiye, gelecek yıl İtalya’nın Milano kentinin ev sahipliği yapacağı EXPO 2015 fuarına katılım sözleşmesini imzaladı. Türkiye, en büyük beşinci alana sahip olacak.

CNR Expo Fuar Merkezi'nde yangın!

Yeşilköy'deki CNR Expo Fuar Merkezi'nin trafo merkezinde çıkan yangın hasara neden oldu. Kısa sürede kontrol altına alınan yangınla ilgili CNR Holding de bir açıklama yaptı...

Kent Expo Fuarı'nın ikincisinin hazırlıkları hızlandı!

İZMİR'in kentsel dönüşümden yola çıkılarak temanın ' Kentsel Dönüşüm ve Yenilenme ' olarak belirlendiği Kent Expo Fuarı'nın ikincisinin hazırlıkları hızlandı.Kent Expo Fuarı 16 - 19 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek...

İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’su başlıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, Güney Kore Eyalet Valiliği ve Gyeongju Belediyesi ile birlikle geçen yıl ilkini İstanbul’da gerçekleştirdiği İstanbul - Güney Kore Gyeongju Dünya Kültür Expo’sunun ikincisi Gyeongju’da başlıyor.

CNR Expo'dan mühür açıklaması: Yanlış anlama oldu!

CNR Expo Fuar Alanı'nın Bakırköy Belediyesi'nce mühürlenmesi üzerine açıklama yapan CNR Fuarcılık CEO’su Şenel, CNR'ın 2003 Çevre Temizlik Vergisi ödenmediği gerekçesiyle mühürlendiğini ancak yanlış anlamanın düzeltildiğini bildirdi.

Emlak 2014 arifesinde CNR Expo mühürlendi!

11 Eylül'de Emlak 2014 Fuarı'na hazırlanan CNR Expo Fuar Merkezi, Bakırköy Belediyesi tarafından mühürlendi. Türkiye'nin en büyük Emlak Fuarı'na 2 gün kala yaşanan bu gelişme, sektörde bomba etkisi yarattı!

Emlak 2014 Fuarı, 2 gün sonra CNR Expo'da başlıyor!

CNR Holding kuruluşu olan Sine Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Emlak 2014 Fuarı, 2 gün sonra CNR Expo Yeşilköy'de gerçekleştirilecek. Fuara 35 bin yatırımcının gelmesi hedefleniyor...

Selami Gülay: Expo'da gidişat yolunda!

EXPO Genel Sekreteri Selami Gülay, EXPO alanında süren çalışmaların hızla devam ettiğini ve alanın öngörülen sürede tamamlanacağını belirtti. EXPO alanındaki çalışmaların büyük bölümünün 2015 yılı bitmeden tamamlanacağını dile getirdi.

EXPO Meydan Raylı Sistem Hattı projesi için 8 bin 631 kişi oy verdi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ‘EXPO Meydan Raylı Sistem Hattı’ projesini, güzergah üzerindeki mahallelerin sakinlerinin onayına sundu. Proje için 8 bin 631 kişi evet oyu verdi...

Milano EXPO Haberi

Milano EXPO

İtalya'nın Milano kentinin ev sahipliği yapacağı EXPO 2015 fuarındaki Türkiye pavyonu, görücüye çıktı. Türkiye, "Gezegeni Beslemek, Yaşam İçin Enerji" temasıyla üç gün sonra kapılarını açacak Milano EXPO 2015'te en büyük 5'inci fuar alanına sahip oldu. Türkiye'nin pavyonunun tanıtıldığı toplantıya Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, Türkiye'nin EXPO 2015 Yüksek Komiseri Tarık Sönmez, Türkiye'nin Milano Başkonsolosu Aylin Sekizkök, Türkiye'de iş yapan çok sayıda İtalyan işadamı ile Milano iş ve finans çevrelerinden önemli isimler katıldı. 


SİMGE OLARAK NAR SEÇİLDİ 

Milano EXPO 2015'e katılan 147 ülkeden biri olan Türkiye, kültürünü yansıtan pavyonunda, "Geleceğin Gıdası İçin Tarihin İrdelenmesi" alt mesajını benimsedi. Simge olarak ise bereketin sembolü olan nar meyvesini seçildi. Ekonomi Bakan Yardımcısı Adnan Yıldırım, EXPO ile tanışmasının 9 yıl öncesine dayandığını söyledi. Türkiye'nin EXPO 2015'te...