05 / 05 / 2024

Milas altyapı firmaları

Milas altyapı firmaları

Milas Kaymakamlığı 'nda yapılan son altyapı toplantısında yağmurdan zarar gören yollara müdahale kararı çıkmasına rağmen, altyapı firmalarının bu konuya özen göstermemesi ise vatandaşları çileden çıkardı.

Kurban Bayramı öncesi otobüs biletlerine zam üstüne zam geldi! Bakanlıktan otobüs firmalarına ‘ceza’ açıklaması!

Artan akaryakıt fiyatları ve talebin yükselmesi sebebiyle Kurban Bayramı tatilinde otobüs bileti fiyatlarında da ciddi artış oldu. Kurban Bayramı tatili öncesinde otobüs firmalarına yönelik denetimleri artıran Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan son dakika açıklaması geldi...

Türk inşaat firmaları, Sırbistan'daki projelerde yer alacak!

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Hami Aksoy yaptığı açıklamada, Sırbistan İnşaat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile iş birliği ile hayata geçirilecek olan projelerde Türk inşaat firmalarına yer verileceğini söyledi.

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor!

Uluslararası kurumsal emlak firmaları Milas'a geliyor. Kurumsal Emlak Danışmanları Derneği KEDD Başkan Yardımcısı Mehmet Sert, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, emlak ve gayrimenkul sektörünün büyümesiyle bölgeye olan talebin sürekli arttığını söyledi.

Adil Karaismailoğlu 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na katıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kore Cumhuriyeti tarafından düzenlenen 8'inci Küresel Altyapı İş birliği Konferansı'na video konferans yöntemiyle katıldı. Toplantıda, bir marka olan müteahhitlik firmaları ile Koreli firmaların üçüncü ülkelerdeki yatırım projelerinde ortaklık yapmala

Van Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesi tamam!

Van'da tekstil yatırımı yapmak amacıyla yer talebinde bulunan firmaların ihtiyacına yanıt verilmesi amacıyla hayata geçirilen "Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi" projesinin altyapı ihalesi gerçekleştirildi.

Türk firmalar Kazakistan BAKAD projesini en kısa sürede tamamlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, Kazakistan'daki Büyük Almatı Çevreyolu İnşaatı Projesini (BAKAD) üstlenen Türk inşaat firmaları Makyol ve Alsim-Alarko’nun projeyi en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunacaklarına inandığını söyledi.... 

Milas OSB'nin altyapısını KLV İnşaat yapacak!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi'nin altyapı ihalesini yüzde 47.01 kırımla teklif veren KLV inşaat firması kazandı. Geçen sene yapılan ihaleyi kazanan firmanın sözleşmesi feshedilmişti.

Rusya'da Türk inşaat firmalarıyla yapılan anlaşmalar iptal edilmeyecek!

Rusya'da yapılacak 2018 Dünya Futbol Şampiyonası'nın altyapı hazırlıkları için Türk inşaat firmalarıyla imzalanmış olan anlaşmaların iptal edilmeyeceği açıklandı.Bakan, "İmzalanmış sözleşmelerin sonlandırılacağını sanmıyorum" dedi.

Milas OSB'nin altyapısı için yeni ihale 17 Kasım'da!

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak.

Milas OSB'nin altyapısı için yeni ihale 17 Kasım'da!

Yüklenici firmanın sözleşme koşullarını yerine getirmediği için feshedilen Milas Organize Sanayi Bölgesi altyapı inşaatı 17 Kasım'da tekrarlanacak. Yeni ihale, İptal edilen ihaleden farklı olarak yapılacak.

Muğla Milas OSB altyapı ihalesi 17 Kasım'da!

Muğla Milas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Muğla Milas OSB alanına ait yol, kanalizasyon, içmesuyu ve yağmursuyu altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 17 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Milas'ta altyapı çalışmalarında tarihi kalıntılar bulundu!

Milas’ta Şevketiye Mahallesi’nde devam eden altyapı çalışmaları sırasında tarihi kalıntılara rastlandı. Yetkililer, gereken inceleme ve işlemlerin tamamlanmasının ardından durdurulan altyapı çalışmalarının yeniden başlayacağını belirtti.

Irak, Türk firmalarına 30 milyar dolar altyapı yatırımı bütçesi ayırdı

Irak'ın altyapı yatırımları için 2015'te 30 milyar dolar bütçe ayırdığını söyleyen Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, "Buradaki ihalelerde Türk firmalarının önemli bir yeri olur diye tahmin ediyoruz'' dedi.

Milas altyapı firmaları Haberi

Milas altyapı firmaları

YOL TOPRAKLA DOLDU 

Yağmur ve eğitimin etkisiyle yoldan kopan toprak, Akkent Caddesi'nde birikmeye başladı. Mahallelerinde yaşadıkları sorunu dile getiren vatandaşlar; "Altyapı ekiplerinin çalışması sırasında Yokuş Sokak üzerindeki kaplama söküldü. Ekiplerin yolu bu şekilde bırakması, şiddetli yağışında etkisiyle tüm toprağı caddeye sürükledi. Yokuş Sokak'ta da derin yarıklar oluştu. Buradan geçmek isteyen araçlar çok zor anlar yaşıyor. Cadde tam anlamıyla çamur içinde kaldı. Yetkililerin biriken bu toprağı temizlemesini ve yoldaki çalışmayı kısa sürede bitirmesini istiyoruz." diye konuştu. 


YOLLAR ÇAMUR DERYASI..! 

Geçtiğimiz hafta sonu Ahmetçavuş-Hayıtlı Mahallesi Çitlembik Sokak'tan geçmek isteyen bir araç, çamur deryası görünümündeki yola saplanarak mahsur kaldı. Yolda yürümenin zorluğuna dikkat çeken vatandaşlar, altyapı şikâyetlerinde artış olduğunu belirterek çözüm istedi. İsmetpaşa Mahallesi Dumlupınar Caddesi'ndeki bozulmalar da had safhaya ulaştı. 

Uzun süredir araç trafiğinin ve...