07 / 07 / 2024

Milas Belediyesi zeytin tarlası

Milas Belediyesi zeytin tarlası

Milas Belediyesi, kırsal mahallelerde Büyükşehir Yasası’yla mülkiyeti kendisine geçen 74 adet zeytinliği satışa çıkardı. Satışlardan yaklaşık 1 milyon 500 bin lira gelir bekleniyor.

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

Muğla Milas Belediyesi personel alımı yapacak! İşte o şartlar ve detaylar

Muğla Milas Belediyesi tarafından yayınlanan son ilana göre, belediyede çalışmak üzere 75 yeni personel alımı yapılacak.

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Muğla'da Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak yapı yıkıldı!

Muğla Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından kontrol belgesi iptal edilmesinden sonra Milas Belediyesi tarafından mühürlenen Molla İbrahim Koyu'ndaki kaçak bina yıkıldı.

Milas Belediyesi 113 adet gayrimenkulü 17 Ocak'ta satacak!

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı’na ait olan 113 adet gayrimenkul 17 Ocak 2019 tarihinde saat 13:30’da satışa çıkarılacak...

Milas Belediyesi'nden 6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Mutluca Mahallesi'nde yer alan 1.912 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 22 Kasım'da gerçekleşecek..

Gemlik Zeytin Dalı Meydanı açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Gemlik Belediyesi’yle birlikte düzenlediği ve bünyesinde yüzlerce yıllık zeytin ağaçlarının da bulunduğu Gemlik Zeytin Dalı Meydanı projesi açıldı.

TOKİ Zeytin Dalı sosyal tesisi hizmete girdi!

Bor Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 5 ay gibi bir kısa sürede yapımı tamamlanan TOKİ Zeytin Dalı Sosyal Tesisi halkın hizmetine açıldı. 

Milas Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Ören Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 16 Kasım'da yapılacak..

Muğla Milas'taki 100 yıllık tarihi bina yıkıldı!

Muğla Milas'ta yer alan tescilli tarihi binanın yıkımı gerçekleşti. Arasta Park’ı içerisinde bulunan 100 yıllık tarihi yapı, Milas Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Milas Atatürk Caddesi yenilendi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Milas Atatürk Caddesi yeni haliyle vatandaşları rahata kavuşturdu.

Fethiye ve Milas'ta asfalt çalışmaları başladı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Fethiye, Menteşe, Milas ve Seydikemer’de sıcak asfalt kaplama ve asfalt dökümü çalışmalarına devam ediyor.

Milas Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı'na ait olan İsmetpaşa ve Ören Mahalleleri'nde yer alan 4 adet arsa satışa sunuluyor.

Milas Belediyesi zeytin tarlası Haberi

Milas Belediyesi zeytin tarlası

3 yıldır ekonomik krizin etkilerini yaşayan Milas Belediyesi, 2015’te başlattığı zeytinliklerin satışı uygulamasına devam ediyor.

Mart ayı olağan meclisinde 7 milyon lira daha borçlanmanın önünü açan karardan önce, Milas Belediyesinin mülkiyetine Büyükşehir Kanunu’yla köy tüzel kişiliklerinden geçen 74 parsel zeytinlik açık ihale yoluyla satışa çıkarıldı.

Buna göre, önümüzdeki hafta gerçekleştirilecek ihalede 15 adetle en fazla zeytinlik Çomakdağ Kızılağaç Mahallesi’nden satılacak. Ağaçlıhöyük’te 1, Akyol’da 2, Akçakaya’da 3, Akçalı’da 8, Alatepe’de 1, Bahçeburun’da 2, Bayır’da 1, Çamlıca’da 2, Çandır’da 4, Çiftlik’te 4, Danışment’te 6, Demirciler’de 1, Derince’de 9, Ekindere’de 3, Epçe’de 1 ve Etrenli’de 10 adet olmak üzere 74 parsel çeşitli büyüklüklerde zeytinlik ihale yoluyla alıcılarını bekleyecek. Satışlardan elde edilen gelirin 1 milyon 500 bin lirayı bulması bekleniyor. 

AKYOL’DA 1 MİLYON LİRALIK ZEYTİNLİK

Milas –...