19 / 05 / 2024

milas günlük yat limanı

milas günlük yat limanı

Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait toplam 142 bin 879 metrekarelik yat limanı alanı için onaylanan nazım imar planı ile uygulama imar planı değişikliklerine yapılan itirazlar reddedildi...

Bankaların mevduat faizleri ne kadar? 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi kaç TL?

Yüksek faiz oranları, TL cinsinden birikimlerini değerlendirmek isteyen vatandaşlara oldukça cazip bir yatırım fırsatı sağlıyor. Peki 350 bin TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar?

1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Banka mevduat faizleri ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Bankalara belirli bir para yatıranlar, mevduat faizleri sayesinde aylık kazanç elde ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük faiz getirisi ne kadar? Güncel mevduat faiz oranları ve en yüksek mevduat faizi hesaplama!

Banka banka 150 bin TL'nin, 32 günlük mevduat kazancı ne kadar? 

Türkiye'deki bankacılık alanında mevduat faiz oranlarının yükselmesi ile yatırımcıların banka mevduatlarına olan ilgisini önemli ölçüde arttı. 32 günlük vadeli mevduat hesapları yatırımcının tercihi oldu. İşte 150 bin TL'nin 32 günlük getirisi...

250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? Banka banka hesaplandı! 32 ve 92 günlük getiriyi gören şok olacak!

Bankalar tarafından, tasarruf sahiplerine cazip fırsatlar gelmeye devam ediyor. Mevduat hesaplarına olan talep hızla yükselirken, bankalar yatırımcıları çekmek için mevduat faiz oranlarını arttırmaya devam ediyor. Peki 250 bin TL'nin faiz getirisi ne kadar? 32 ve 92 günlük getiri kaç lira?

32 günlük mevduat faizi oranları peş peşe hesaplandı! Hesaplara yatırılacak paraları görenler gözlerine inanamadı!

32 günlük mevduat faizi oranları peş peşe hesaplandı! Hesaplara yatırılacak paraları görenler gözlerine inanamadı... Hemen bu son dakika rakamlarına bakın...

Bankalar peş peşe güncelledi: 50 bin TL'nin 32 ve 92 günlük mevduat getirisi ayyuka çıktı!

Parasını arttırmak isteyenler için belenen müjde geldi. Bankalar peş peşe güncelledi, oranlar değişti. İşte mevduat hesabına yatırılan 50 bin liranın 32 ve 92 günlük mevduat getirisi...

Parasını bankalara yatıran vatandaşlar acil bakın! Faizler fırladı! 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi tam bu kadar

Bankaların mevduat faizlerinde sert yükselişler görülmeye başlandı. Bankaya parasını yatıran vatandaşlar, mevduat faizlerini merak ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar oldu? İşte mevduat faizleri...

Fırladı! Gümüş yatırımcısının günlük kazancı yüzde 5'i geçti! Elinde 1 gram bile gümüş olanlar çabuk bakın

Gümüş fiyatları yükselişe geçti. Gümüşün yatırımcısına kazancı günlük  yüzde 5'i geçti. Yatırımcılar hemen güncel gümüş fiyatlarını araştırmaya başladı. Peki, bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 2 Kasım 2022.

İkinci 100 günlük eylem planı yatırımla şahlanacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci 100 günlük eylem planını bugün açıklıyor  İlk plandaki 400 projenin yarısı hayata geçti. İkinci 100 günlük planda ise şehircilik ve KDV’ye öncelik verilecek.

100 günlük eylem planı mega projelere yarayacak!

Cumhurbaşkanlığı kabinesinin ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planı mega projelere yarayacak.

Murat Kurum bugün 100 Günlük Eylem Planı'nı değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 100 Günlük İcraat Programı kapsamındaki çalışmaları değerlendirecek. 

Balıkesir'de günlük kiralık evlere ceza yağdı!

Balıkesir Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Balıkesir'de günlük ve saatlik kiralanan evleri denetledi. Denetimler sırasında kaçak olan 12 konaklama yerine para cezası kesildi. 

100 günlük icraat programının gayrimenkule etkisi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘100 Günlük İcraat Programı’nı açıkladı. 400 mega projeden oluşan program ülkemizin kısa süre içerisinde büyük adım atacağını gösterdi. Erdoğan sanayiden çevreye ekonomiden askeriyeye birçok projeleri açıkladı. 

milas günlük yat limanı Haberi

milas günlük yat limanı

Özelleştirme Yüksek Kurulu (ÖYK), özelleştirme kapsam ve programında bulunan, Milas'ın Güllük Beldesi sınırları içinde yer alan Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş.'ye ait toplam 142 bin 879 metrekarelik yat limanı alanı için onaylanan nazım imar planı ile uygulama imar planı değişikliklerine yapılan itirazları reddetti. Böylece limanının önünde engel kalmadı. 



Posta...