18 / 05 / 2024

milas ören beldesi

milas ören beldesi

Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde belediyenin yola döşediği parkelerin kendi arazisinde olduğunu belirterek yargıya başvuran vatandaş mahkemeyi kazanınca, belediye yolu eski haline getirip mahkeme kararını duyuran bir levha dikti

Muğla Milas'ta KDV, damga vergisi ve tapu harcından muaf arazi fırsatı!

Muğla İli Milas Kaymakamlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Muğla Milas Ören'de yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Milas Belediyesi'nden 6.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Milas Belediyesi, Ören Mahallesi'ndeki arsasını ihale usulü ile satıyor. İhale 16 Kasım'da yapılacak..

Muğla Milas'ta 9.6 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Muğla Milas Belediye Başkanlığı, İsmetpaşa ve Ören'de bulunan 4 arsayı satışa çıkardı. İhalesi 10 Kasım'da gerçekleşecek arsaların toplam bedeli 9 milyon 607 bin 900 TL olarak belirlendi.

Milas Belediyesi'nden satılık 4 arsa!

Mülkiyeti Milas Belediye Başkanlığı'na ait olan İsmetpaşa ve Ören Mahalleleri'nde yer alan 4 adet arsa satışa sunuluyor.

Bodrum Hotel Silvanus özel mimarisiyle dikkat çekiyor!

Bodrum'un Ören Beldesi, Gökova Körfezi'nde hizmet veren Hotel Silvanus, Ören yöresine özgü doğal taş ve ahşap doku ile özel olarak tasarlanan mimarisiyle dikkat çekiyor.

Ören Setur Marina Haziran ayında hizmete girecek!

Milas 'ın Gökova Körfezi kıyısındaki Ören Beldesi 'nde yapımı devam eden Ören Setur Marina haziran ayında hizmete girecek.

Milas Ören'e dünyanın en büyük çekek ve bakım tesisi!

Yer tahsisi konusunda sorun yaşayan ve bu yüzden yaklaşık dört yıl geciken Milas - Ören Çekek ve İmalat Yeri'nin önü, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'nın aldığı kararla açıldı.

Milas'ta altyapı çalışmaları devam ediyor!

Milas Kaymakamlığı 'nda yapılan son altyapı toplantısında yağmurdan zarar gören yollara müdahale kararı çıkmasına rağmen, altyapı firmalarının bu konuya özen göstermemesi ise vatandaşları çileden çıkardı.

Milas Belediyesi'ne 10.5 milyonluk emlak vergisi şoku!

Danıştay, Ören Belediyesi'nin Kemerköy Termik Santrali'nden 2007'den 30 Mart 2014'e kadar aldığı emlak vergisini geri ödemesine hükmetti. Büyükşehir yasasından sonra Ören Beldesi mahalleye dönüştüğünden 10.5 milyon liralık borç Milas Belediyesi'ne kaldı

Mersin'de istinat duvarı yıkıldı!

Anamur'a bağlı ören Beldesi'nde Toplu Konut Idaresi'nce (TOKİ) yapılan 560 konutluk sitenin istinat duvarı yağmurun ardından yıkıldı. 4 metre yüksekliğinde 35 metre uzunluğunda olan istinat duvarı, park halindeki taşıtların üzerine devrildi.

Anamur'da istinat duvarı yıkıldı!

Anamur'a bağlı ören Beldesi'nde Toplu Konut Idaresi'nce (TOKİ) yapılan 560 konutluk sitenin istinat duvarı yağmurun ardından yıkıldı. 4 metre yüksekliğinde 35 metre uzunluğunda olan istinat duvarı, park halindeki taşıtların üzerine devrildi.

Mersin'de istinat duvarı yıkıldı, 13 araç hurda!

Mersin’in Anamur İlçesi’ne bağlı Ören Beldesi’nde Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) yapılan 560 konutluk sitenin istinat duvarı yağmurun ardından yıkıldı. 13 otomobil ezilerek kullanılamaz hale geldi...

Mersin Anamur'da TOKİ istinat duvarı çöktü!

Mersin’in Anamur İlçesi’ne bağlı Ören Beldesi’nde Toplu Konut İdaresi’nce (TOKİ) yapılan 560 konutluk sitenin istinat duvarı yağmurun ardından yıkıldı. 13 otomobil ezilerek kullanılamaz hale geldi.

milas ören beldesi Haberi

milas ören beldesi


Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde belediyenin yola döşediği parkelerin kendi arazisinde olduğunu belirterek yargıya başvuran Güler Erdoğru mahkemeyi kazanınca, belediye yolu eski haline getirip mahkeme kararını duyuran bir levha dikti.


Ören beldesindeki Kakmış mevkinde bin 700 metrekarelik alan içinde yaya ve araç yolu bulunan arsa mahkemelik oldu.


Alanın 700 metrekaresinde bulunan parkelerin kendi arazisinde yer aldığını ileri süren müşteki Güler Erdoğru, Ören Belediyesini mahkemeye verdi.


Davaya bakan mahkeme, özel arazinin de bulunduğu alanın ya eski haline getirilmesini ya da bilirkişi raporuyla 510 bin lira olarak belirlenen bedelin hak sahibine ödenmesi gerektiğine hükmetti. Kararın ardından davacı Erdoğru, Ören Belediyesi banka hesaplarına haciz koydurdu.


Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, mahkeme kararı gereğince yolun eski haline getirilmesi için talimat verdi. Yoldaki parkeler belediye ekiplerince sökülerek, eski...