22 / 05 / 2024

milas örendeki parke olayı

milas örendeki parke olayı

Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde belediyenin yola döşediği parkelerin kendi arazisinde olduğunu belirterek yargıya başvuran vatandaş mahkemeyi kazanınca, belediye yolu eski haline getirip mahkeme kararını duyuran bir levha dikti

TAV, Milas- Bodrum havaalanın dış hatlar terminalini işletecek!

TAV Havalimanları, Türkiye’nin en önemli turizm destinasyonlarından Milas – Bodrum Havalimanı’nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini devraldı!

TAV Havalimanları, geçen yıl iç hatlar terminalini devraldığı Milas-Bodrum Havalimanı'nın dış hatlar terminalini de devralarak işletmeye başladı.

TAV, Milas-Bodrum Havalimanı'nı devraldı!

TAV Havalimanları'ndan yapılan açıklamaya göre, şirket, Milas-Bodrum Havalimanı'nda iç hatların ardından dış hatlar terminalini devralarak operasyona başladı.

İzmit Esenler Mahallesi'nde parke çalışması yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Erenler mahallesinde parke çalışması yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Erenler mahallesi Eray sokakta bir süre önce İZGAZ ve SEDAŞ çalışma yaptı.

Bozüyük Akpınar Mahallesi'nde yollara parke taşı döşendi!

Bozüyük'ün 9 mahallesinden biri olan Akpınar Mahallesi'nde başlatılan kilit taşı döşeme çalışmaları başladı. Akpınar Mahallesi genelinde yürütülen çalışmalar kapsamında bütün cadde ve sokaklar kilit parke taşı ile kaplanırken, bordür çalışması da yapıldı.

Babaeski Osmaniye Caddesi'ne parke taşı döşeniyor!

Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.

Milas Atatürk Bulvarı'nda kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

Muğla Milas'ta kentsel tasarım çalışmalarında sona gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını tamamladı.

Muğla Milas'taki kentsel tasarım çalışmaları tamamlandı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi yetki ve sorumluluk alanında bulunan Milas İlçesi Atatürk Bulvarında kentsel tasarım ve yeni yol tasarımı yapmak için gerekli tespit çalışmalarını geçtiğimiz gün tamamladı...

Milas'ta 91 kaçak yapı yıkılacak!

Milas Belediyesi, İmar Kanunu ve yönetmeliklerine uymayan, şehir merkezi ve mücavir alan sınırları içinde aykırılık tespit edilen 91 yapının yıkımını ihaleye çıkardı.

Manisa'da asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmaları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın il genelinde yoğunlaştırdığı yol yapım, yenileme ve tadilat çalışmaları Köprübaşı ve Gölmarmara'yla devam etti.

Lüleburgaz'da yollara parke taşı döşeniyor!

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, yaptığı yazılı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 8 Kasım, Dere ve Barış mahallelerinde asfalt ve parke taşı döşeme çalışmasında bulunduğu bildirildi.

İzmit Yahya Kaptan'daki kaldırımlarda parke çalışması yapıldı!

Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, Sarayönü Sokak’ta 200 metre kaldırım, 55 metre yol, Çiçekli Sokak’ta da 300 metre bordür ve 800 metrekare parke işi yapıldı.

milas örendeki parke olayı Haberi

milas örendeki parke olayı


Milas ilçesine bağlı Ören beldesinde belediyenin yola döşediği parkelerin kendi arazisinde olduğunu belirterek yargıya başvuran Güler Erdoğru mahkemeyi kazanınca, belediye yolu eski haline getirip mahkeme kararını duyuran bir levha dikti.


Ören beldesindeki Kakmış mevkinde bin 700 metrekarelik alan içinde yaya ve araç yolu bulunan arsa mahkemelik oldu.


Alanın 700 metrekaresinde bulunan parkelerin kendi arazisinde yer aldığını ileri süren müşteki Güler Erdoğru, Ören Belediyesini mahkemeye verdi.


Davaya bakan mahkeme, özel arazinin de bulunduğu alanın ya eski haline getirilmesini ya da bilirkişi raporuyla 510 bin lira olarak belirlenen bedelin hak sahibine ödenmesi gerektiğine hükmetti. Kararın ardından davacı Erdoğru, Ören Belediyesi banka hesaplarına haciz koydurdu.


Ören Belediye Başkanı Kazım Turan, mahkeme kararı gereğince yolun eski haline getirilmesi için talimat verdi. Yoldaki parkeler belediye ekiplerince sökülerek, eski...