28 / 04 / 2024

Babaeski Osmaniye Caddesi'ne parke taşı döşeniyor!

Babaeski Osmaniye Caddesi'ne parke taşı döşeniyor!

Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.



Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.


Belediyesi Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi.


Babaeski'yi modern bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirten Hacı, Kurban Bayramı'na kadar Atatürk Mahallesi'ndeki çalışmaları tamamlamak istediklerini ifade etti.


Hacı, açıklamasında şunları kaydetti: ''Bir yandan da ilçemizde parke taş çalışmalarını gerçekleştiriliyor, diğer bir yandan da asfaltlama çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Kurban Bayramı'na kadar Atatürk Mahallesi'ndeki çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Daha sonra ilçemizin diğer mahallerimizde de çalışmalar sürecek. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Babaeski güzel, modern bir kent haline getireceğiz.''


Radikal



Geri Dön