28 / 04 / 2024

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor!

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor!

Çanakkale Lapseki'de yollara parke taş döşeniyor. İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Ergin, Güreci köyü muhtarı Kadir Dal ile yetkililerden bilgi aldı.



Çanakkale'nin Lapseki ilçesine bağlı köy yollarına parke taş döşeniyor.


İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleyen İl Genel Meclisi üyeleri Tayfun Sevim ve Hasan Ergin, Güreci köyü muhtarı Kadir Dal ile yetkililerden bilgi aldı.


AK Parti Lapseki İlçe Başkanı Halil Özer, Güreci köyünde seçim çalışmalarında bin metre parke taş sözü verdiklerini hatırlattı. Bu sözün ardından çalışmaların başladığını ifade eden Özer, şunları kaydetti: "Biz ayrıca bu dönem Lapseki'ye bağlı 24 köyümüze toplam 18 bin 500 metre parke taş döşemesi yapıyoruz. İlçeye bağlı sadece bir obamızda parke taş döşemesi kaldı. Bunun dışında tüm köylerimize parke taş döşemesini gerçekleştirdik. Lapseki'nin köylerinde parke taş döşenmeyen köy kalmayacak diyerek yola çıktık çok şükür bunu başardık. Bu konuda siyasi partiler demagoji yapıyor ama biz şunu söylüyoruz biz hiçbir köyün vermiş olduğu oya bakmadan, bize vermiş olduğu desteğe bakmadan tüm köylerimize eşit yaklaşıyoruz. Tüm köylerimize eşit bir şekilde yardım ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Sayın vekilimiz Bülent Turan'ın desteğiyle ilçe, belde ve köylerimizde çalışmalarımız devam edecektir."


Radikal


Geri Dön