13 / 05 / 2024

Babaeski Osmaniye Caddesi

Babaeski Osmaniye Caddesi

Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.

Babaeski'de 3 milyon TL'ye satılık arsa!

Babaeski Belediyesi, Dindoğru Mahallesi, Fatih Caddesi üzerindeki arsayı ihale ile satıyor. Arsa için ihale 17 Ekim'de yapılacak..

Osmaniye Yaveriye TOKİ yolu genişletildi!

Osmaniye'deki Yeşilyurt Mahallesi ve Yaverpaşa mahallerini birbirinden ayıran ve Yaveriye Toki yolu olarak da kullanılan 4 kilometre uzunluğundaki Divlimoğlu Caddesi genişletilerek asfaltlandı.

Osmaniye Divlimoğlu Caddesi yenilendi!

Osmaniye Vatan Mahallesi Yaveriye TOKİ yolu olarak da bilinen Divitmoğlu Caddesi yapılan çalışmalar İle bulvar haline geliyor.

Osmaniye Belediyesi'nden 19.8 milyon TL'ye satılık bina!

Osmaniye Belediyesi’nin Alibeyli Mahallesi Atatürk Caddesi üzerindeki arsa ve binayı satıyor. Gayrimenkullerin satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Osmaniye Fakıuşağı bağlantı yolunda 2. etap çalışmaları başladı!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesini, D-400 karayoluna bağlayan, belediyenin itfaiye ve kademe tesislerinin önünden geçen Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi’nin ikinci etap yapım çalışmaları başladı.

Osmaniye'de alt yapı ve üst yapı 1.etap çalışmalarında sona gelindi!

Osmaniye'nin çehresini değiştirecek bulvarda çalışmalar son hızda devam ediyor. Prof. Dr. Alper Akınoğlu Caddesi'nde başlatılan alt yapı ve üst yapı işlemleri kapsamında 1. etap çalışmalarında sona gelindi.

İhlasevim Osmaniye Mağazası hizmete açıldı!

İhlasevim Osmaniye Mağazası yeni konseptiyle hizmete açıldı. İhlasevim Osmaniye Mağazası 'Evimi Seviyorum' sloganıyla, Alibeyli Mahallesi, Dr. Ahmet Alkan Caddesi No: 56/B adresinde hizmete girdi.

Osmaniye Kadirli'de inşaat temelinden tarih çıktı!

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde 3'üncü derece arkeolojik sit alanı olan Dere Mahallesi Şehit İsmail Işıkbol Caddesi üzerinde bir inşaat firmasına ait site inşaatı sondaj çalışmasında, Roma dönemine ait olduğu zannedilen buluntulara rastlandı.

Babaeski Osmaniye Caddesi'ne parke taşı döşeniyor!

Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.

Çift Geyik Karaca markası 2.şubesini Osmaniye'de açtı!

Osmaniye'nin tanınmış sevilen başarılı iş adamlarından Ayhan Karayiğit, daha önce Park 328 Alışveriş Merkezinde açtığı "Çift Geyik Karaca" markasının ikinci şubesini Atatürk Caddesi (eski Teknosa Marketin yerinde) açarak Osmaniye halkının hizmetine sundu.

TOKİ Osmaniye Yaveriye'de 129 bin 415 TL'ye 3+1!

TOKİ Osmaniye Yaveriye Evleri'nde 3+1 daireler 129 bin 415 TL ile 135 bin 889 TL arasında satılıyor. Bugün başlayan başvurular 31 Aralık 2012 tarihine kadar sürecek...

Emporio Armani Bağdat Caddesi'nde yeni mağazasını açtı!

Doğuş Perakende Grubu’nun temsilciliğini yürüttüğü dünyanın önde gelen markaları arasında olan Emporio Armani, Türkiye’deki en yeni mağazasını 19 Aralık’ta İstanbul’un en gözde alışveriş bölgelerinden olan Bağdat Caddesi’nde hizmete açtı...

Bağdat Caddesi kentsel dönüşümünü Volvo İş Makinaları yapıyor!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında depreme dayanıksız yapılardan birinin yıkımı İstanbul Bağdat Caddesi'nde Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün de katılımıyla ve Volvo EC360C-HR gücüyle gerçekleşti

Babaeski Osmaniye Caddesi Haberi

Babaeski Osmaniye Caddesi

Babaeski'de yol yapım çalışması sürüyor. Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Atatürk Mahallesi Osmaniye Caddesi'nde parke taşı döşeme çalışmasında bulunuyor.


Belediyesi Başkanı Abdullah Hacı, yaptığı yazılı açıklamada, asfaltlama ve parke taşı döşeme çalışmalarının sürdürüldüğünü bildirdi.


Babaeski'yi modern bir kent haline getirmek için çalıştıklarını belirten Hacı, Kurban Bayramı'na kadar Atatürk Mahallesi'ndeki çalışmaları tamamlamak istediklerini ifade etti.


Hacı, açıklamasında şunları kaydetti: ''Bir yandan da ilçemizde parke taş çalışmalarını gerçekleştiriliyor, diğer bir yandan da asfaltlama çalışmalarımız gerçekleştiriliyor. Kurban Bayramı'na kadar Atatürk Mahallesi'ndeki çalışmaları bitirmeyi hedefliyoruz. Daha sonra ilçemizin diğer mahallerimizde de çalışmalar sürecek. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Babaeski güzel, modern bir kent haline...