02 / 05 / 2024

miller oto inşaat sektörü

miller oto inşaat sektörü

İnşaat sektörüne iddialı bir giriş yapan Miller Oto, Çanakkale'de 128 adet lüks rezidansın yer aldığı bir projeye başladı...

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrt Grup Emlak Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Berkay Öz ve Hüseyin Öz ortaklığında kuruldu.

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksoy Galeri Oto İnşaat Gıda Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Bahattin Aksoy tarafından kuruldu.

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sürmeli Oto İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Sürmeli tarafından kuruldu.

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Oğuz Gıda Oto İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi 10 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş’ta Yavuz Burak Dağcı tarafından açıldı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harbutoğlu Yazılım Oto İnşaat Emlak Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Aylin Harbutoğlu tarafından kuruldu.

Yerli oto fabrikasının inşaatında 5 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafından yerli otomobilin üretileceği fabrikanın bu ay başlayacak üst yapı inşaatında 5 bin kişinin istihdam edileceği açıklandı.

Santa Grup Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Santa Grup Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile İmmet Uzunali ve Tayfun Uzunali ortaklığında kuruldu.

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramisoğlu Turizm Oto İnşaat Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Celal Umuç tarafından kuruldu.

Elegan Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elegan Oto İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Tajdin Akbulak tarafından kuruldu.

Bolubeyi Reklam Oto İnşaat Metal Limited Şirketi kuruldu!

Bolubeyi Reklam Oto İnşaat Metal Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Arda tarafından kuruldu.

Tokat Erbaa'da galericiler sitesinin inşaatı başladı!

Tokat Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, oto galerici esnafıyla bir araya geldi. Yıldırım, galericiler sitesinin inşaatının başladığını söyledi.

miller oto inşaat sektörü Haberi

miller oto inşaat sektörü
Miller Oto, gayrimenkul sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Millet Oto Yönetim Kurulu Başkanı Mert Mildon, Çanakkale Kepez'de 128 lüks konuttan oluşan bir projeye imza attıklarını belirtti. Konut sektöründe iddialı olduklarını belirten Mildon, projede farklı donanımlar ve sosyal avantajların yer alacağını ifade...