04 / 05 / 2024

Miller Yapı nerede

Miller Yapı nerede

Miller Yapı kampanya başlattı. Projede 24 ay kira garantisi fırsatı sunuluyor. Çanakkale’de Miller Yapı tarafından hayata geçirilen Miller Style konutlarında 24 ay kira garantili kampanya başlatıldı. Örnek daire tipi 3+1 Daire olarak dizayn edildi.

G Hub Mar Yapı nerede?

1+0, 1+1 ve 2+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen G Hub Mar Yapı projesinde ön talep toplanıyor. Peki G Hub Mar Yapı nerede?

Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Gelecek Yapı imzasıyla inşa edilen Realist Tuzla projesinde toplamda 134 daire ve 4 adet ticari birim yer alıyor. Peki Realist Tuzla Gelecek Yapı nerede?

Şehir Konakları Sur Yapı nerede?

Şehir Konakları, Sur Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Ümraniye ilçesinde yer alan Şehir Konakları'nda daire ve ticari birimler yer alıyor..

Yooistanbul Say Yapı nerede?

Daire alanlarının 116 metrekareden başladığı Yooistanbul projesinde teslimler 2016 yılı Aralık ayında yapılması planıyor. Proje Say Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Peki Yooistanbul Say Yapı nerede?

Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Toplam 88 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje Sinpaş Yapı imzasıyla inşa edilecek. Projede fiyat listesi henüz belirlenmedi. Peki Ümraniye Çakmak Evleri Sinpaş Yapı nerede?

Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Ön talep sürecinin başladığı proje içerisinde konut, home ofis ve ticaret alanları yer alıyor. Projenin batı cephesi Tarihi Yarım Ada manzarasına sahip. Peki Koşuyolu Projesi Sur Yapı nerede?

Adam Kule Dap Yapı nerede?

Dairelerin 1+0 ve 1+1 şeklinde dizayn edildiği Adam Kule Rezidans 27 katlı tek bloktan oluşuyor. Proje daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Peki Adam Kule Dap Yapı nerede?

Metropark Teknik Yapı nerede?

7 blok halinde yükselen Metropark Rezidans Konut toplam 1.270 adet daireden meydana geliyor. Proje İstanbul'da inşa ediliyor. Peki Metropark Teknik Yapı nerede?

Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılan projede ev fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Peki Toskana Orizzonte Arıkan Yapı nerede?

Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Teslimlerinin 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanan projede 1.661 adet daire ve 160 adet cadde mağazası bulunuyor. Peki Bizim Evler 6 İhlas Yapı nerede?

Gül Yapı Gülpark Evleri nerede?

Gül Yapı tarafından hayata geçilen Gülpark Yaşam projesi Esenyurt ‘ta 35 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Proje 564 adet daire bulunuyor. Peki Gülpark Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Deira Yapı Milpark Plus Evleri 14 katlı 3 blok şeklinde hayata geçiriliyor. Proje 33 bin 180 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Peki Deira Yapı Milpark Plus Evleri nerede?

Sur Yapı İlk Bahar projesi nerede?

Daire alanlarının 51 ile 293 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Sur Yapı İlkbahar ‘da daire fiyatları 184 bin TL’den başlıyor.Peki Sur Yapı İlk Bahar projesi nerede?

Miller Yapı nerede Haberi

Miller Yapı nerede

Kampanya kapsamında daire sahibi olacaklara 2 bin lira ile 3 bin lira arasında kira garantisi fırsatının yanında 36 ay 0 peşinat  %0 faiz oranı ve kişiye özel ödeme planı gibi birçok cazip seçenekli  fırsatlar yaratıldı.

Eksiksiz bir yaşam modeli ile ihtiyaç duyduğunuz tüm olanakları bünyesinde barındıran Miller Style    sosyal donatılarıyla da  ayrıcalıklı yaşam alanı sunuyor. Açık  kapalı yüzme havuzları, masaj salonları, kuaför, fitness salonları, sauna, kar odası, güneşlenme terasları, çocuk oyun alanları ve cafeler bulunuyor.  



Miller Style Evleri’nin Örnek Dairesi Hazır!

Örnek daire tipi 3+1 Daire olarak dizayn edildi.



Çanakkale ve çevresinin gelişmesinde yıllardır çok önemli bir rol oynayan Miller Grup,Türkiye’nin en çok gelişen illerinden biri olan Çanakkale’de  çizdiği yaşam stiliyle fark oluşturmaya hazırlanıyor.


Satışına devam edilen Miller Style projesinde yer alan...