30 / 04 / 2024

Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu

Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu

GYODER Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumu, 15 Temmuz darbe girişiminde hasar gören Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin onarımının tamamlanması dolayısıyla takdir plaketiyle onurlandırıldı...

Balıkesir'e 750 dönümlük millet bahçesi geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Balıkesir Çamlık mevkisinde 750 dönümlük bir millet bahçesi kazandıracaklarını müjdeledi.

TOKİ Sakarya'da Millet Bahçesi yapacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Sakarya Millet Bahçesi ile millet bahçesine ait sosyal donatılar inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yaptırılacak.

Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin inşaatı bu yıl içerisinde başlıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla ülke genelinde başlatılan proje kapsamında Trabzon'daki üç Millet Bahçesi'nin yapımına bu sene içerisinde başlanacak.

Samsun Millet Bahçesi 13 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Samsun İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 13 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Ege Üniversitesi Millet Bahçesi projesi meclis gündeminde!

Çevre Komisyonu Üyesi ve CHP Sözcüsü İzmir Milletvekili Murat Bakan, Ege Üniversitesi’nin 290 bin metrekarelik ormanlık alanının ‘millet bahçesi’ yapılmasıyla ilgili soru önergesi verdi.

Sakarya Millet Bahçesi 6 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Sakarya İli Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

İzmir'e millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de yaptığı belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi yapılacağını açıklaması üzerine çalışmalar başladı.

Ege Üniversitesi’nin koruluğu ‘Millet Bahçesi’ oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz cumartesi günü İzmir'de gerçekleştirdiği belediye başkanları aday tanıtım toplantısında Ege Üniversitesi kampüs alanı yakınına Millet Bahçesi açılacağını söylemesi üzerine çalışmalar başlatıldı.

Eskişehir Millet Bahçesi 7 Şubat'ta ihaleye çıkıyor!

Eskişehir İli Millet Bahçesi Millet Bahçesine Ait Kapalı Otopark ve Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mersin Millet Bahçesi'nin ihalesi 19 Şubat'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mersin Millet Bahçesi projesinin ihalesini 19 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Anda Park Millet projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anda Park Millet projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Osmangazi Millet Bahçesi için çalışmalar başladı!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Soğanlı'da hayata geçirilecek Osmangazi Millet Bahçesi projesi için çalışmalar başladı.

Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu Haberi

Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz darbe girişimi sırasında bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin onarımı için üstlendiği görevi tamamladı. Meclisin hasar gören bölümleri, 30 GYODER üyesi firmayla oluşturulan Milletin Meclisini Millet Yapar Konsorsiyumunun yaptığı özenli çalışmayla yenilendi. Meclis’in bir bölümünde oluşturulan müzede ise yaşanan tarihi süreç ölümsüzleştirildi.

GYODER Yüksek İstişare Kurulu’nun hayata geçirdiği ‘Milletin Meclisini Millet Yapar Korsorsiyumu’nun çalışmalarını tamamlamasından dolayı, 6 Aralık Perşembe günü Fairmont Quasar İstanbul’da düzenlenen toplantıda, TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman tarafından konsorsiyum üyelerine takdir plaketi verildi.

"GYODER’e, Yüce Meclisimiz adına teşekkürlerimi sunuyorum"

TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman, 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile temas edemediğini ifade etti. T Kahraman, şunları söyledi; "O gece doğruca Meclisime gittim. Menfur darbe teşebbüsünde bombalı saldırılara...