21 / 05 / 2024

Milletvekili Odaları

Milletvekili Odaları

15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainlerin bombaladığı TBMM'de, inşaat çalışmaları devam ederken Kurban Bayramı'nın ardından yıkılan eski halkla ilişkiler binasının yerine de milletvekilleri için yeni odalar yapılması kararlaştırıldı.

TBMM'de milletvekili odaları yenileniyor, ihale açıldı!

Milletvekillerinin yeni binasında odalar da yenileniyor. İhale açıldı, 16 Temmuz'a kadar teklifler alınacak, 120 güne de teslim edilecek

TOKİ 10 milletvekili odasını 15 milyona mal etti!

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na yeni yapılan milletvekili odalarının maliyeti ortaya çıktı. TOKİ aracılığıyla 10 milletvekili için ek oda yapan TBMM'nin bu iş için 15 milyon lira harcadığı iddia edildi.

Asgari ücrete zam mı geliyor? AK Partili Milletvekili açıkladı

Gündemin en çok merak edilen konularının başında Asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu geliyor. Asgari ucret zammına ilişkin müjdeli haber AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'dan geldi. Ücretlerde iyileşmelerin olacağını belirten Akkal, "En kısa zamanda tekrar iyileştirmeler yapı

Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır?

Metrekare hesaplama işlemi genellikle ev alırken vatandaşların başını ağrıtsa da oldukça kolaydır. İşte, Metrekare nasıl hesaplanır? Dikdörtgen ve yuvarlak odaların metrekare hesaplaması nasıl yapılır? sorularının yanıtları…

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç'ten kentsel dönüşüm çağrısı!

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, son zamanlarda sık sık gündeme gelen kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı. İşte Ödünç'ün o açıklamaları...

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği'nden Elazığ Belediyesi'ne imar tepkisi!

Türk Mühendis ve Mimarlar Odaları Birliği (TMMOB ) bağlı Şehir Plancıları Odası, imar mevzuatındaki değişiklik nedeniyle Elazığ Belediyesi'ne tepki gösterdi. 

CHP'li 26 milletvekili krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, krize dönüşen yurt sorunu için araştırma önergesi verdi...

CHP Milletvekili Ahmet Kaya'dan demiryolu yatırımı eleştirisi!

CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya yaptığı açıklamada, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun’a Trabzon, Rize, Artvin, Giresun, Gümüşhane ve Ordu illerinde demiryolu olmadığını söyleyerek, bazı eleştiriler yaptı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

AK Parti milletvekili Hasan Çilez'den Kanal İstanbul için tehdit iddiası! 

AK Parti Amasya Milletvekili Hasan Çilez, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Kanal İstanbul Projesi'ne girecek firmaları tehdit ettiğini dile getirdi. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Sürekli Eğitim Merkezi ve Belgelendirme Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Diar Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Çevre Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 31427 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir’de odalar ve STK’lardan Kültürpark tepkisi!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’inde oybirliği ile onaylanan Kültürpark Koruma Amaçlı İmar Planı, meslek odaları ve sivil toplum kuruluşlarının tepkisine neden oldu. Kültürpark Platformu konuya ilişkin basın açıklaması yaptı.

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği Bilgisayar Mühendisleri Odası Ana Yönetmeliğinde Değişiklik bugünkü 31399 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milletvekili Odaları Haberi

Milletvekili Odaları

15 Temmuz darbe girişimi sırasında FETÖ'cü hainlerin bombaladığı TBMM'de, inşaat çalışmaları devam ederken Kurban Bayramı'nın ardından yıkılan eski halkla ilişkiler binasının yerine de milletvekilleri için yeni odalar yapılması kararlaştırıldı. TBMM'nin Dikmen tarafında bulunan binadaki odalara yönelik vekil şikâyetlerini dikkate alan Meclis Başkanlığı, bu kez kullanışlı, geniş ve milletvekillerinin seçmenini de ağırlayabileceği büyüklükte odalar yapacak. Yeni milletvekili odalarının 90 metrekare olması planlanıyor. Yeni binada sığınaklar da yer...