16 / 05 / 2024

milletvekilleri teklif sundu

milletvekilleri teklif sundu

Hükümet 13 ili Büyükşehir yapmaya hazırlanıyor muhalefet de Kozan, Ceyhan, Tarsus, Silifke, Anamur, İnegöl ve Ereğli’nin il yapılması için kanun teklifi veriyor

Minibüslerde yeni dönem: Teklif onaylanırsa İstanbulkart kullanılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), sürpriz bir gelişmeye imza atarak minibüslerde 'İstanbulkart kullanılması' teklifini sundu. Eğer teklif onaylanırsa minibüstlerde İstanbulkart kullanılacak.

Emekli maaşı 26 bin 830 TL, memur maaşı 36 bin 950 TL olacak mı? Resmen Meclis'e geldi! 

İYİ Partili Uğur Poyraz, memurların taban aylığının 'asgari ücrete' endekslenerek en düşük memur maaşının 36 bin 950 TL'ye, en düşük emekli maaşının da 26 bin 830 TL'ye yükseltilmesi için Meclis'e teklif sundu. 

Kiler GYO'dan Eyüpsultan Belediyesi'nin Kemerburgaz Mithatpaşa'daki arsasına 227 milyon TL'lik teklif! 

Kiler GYO, Eyüpsultan Belediyesi tarafından satışa sunulan Kemerburgaz Mithatpaşa Mahallesi 558 ada 3 parseldeki arsanın satış ihalesine katıldı. Peki Kiler GYO kaç lira teklif sundu? İşte ayrıntılar...

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Emlak Konut GYO Başakşehir Kayabaşı 8. Etap ihalesine 14 firmadan teklif!

İstanbul Başakşehir Kayabaşı 8. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi için ihaleye çıktı. İhalede 14 firma teklif sundu. 

TAV Havalimanları'ndan Bulgaristan Sofya Havalimanı'na teklif!

TAV Havalimanları Holding ve ana ortağı Groupe ADP'nin oluşturduğu konsorsiyum, Bulgaristan Sofya Havalimanı'nın işletme ve geliştirme hakkını içeren ihaleye teklif sundu.

Isparta Eğirdir Çarşı projesinin ihalesi yapıldı!

Isparta Eğirdir'de, Belediye tarafından hazırlatılan ödüllü çarşı projesi için ihale yapıldı. İhaleye HGN İnşaat (Hakan Günaydın) ve Özer İnşaat(Mehmet Ali Özer)'tan kapalı zarfla ihale komisyonuna teklif sundu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli ihalesine 4 firmadan teklif!

İstanbul Boğaz’ını üçüncü kez birleştirecek olan 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin ihalesinde, 4 firma teknik ve mali teklif sundu.

İzmir'in dev viyadük projeleri için için 13 firma yarıştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca’yı Otogar’a bağlayacak 2,5 kilometrelik tünel ihalesinden hemen iki gün sonra, aynı güzergahtaki 2 viyadük ile 3 adet karayolu alt ve üstgeçidi kapsayan yol ve kavşak düzenlemesi için ihaleye çıktı. Büyükşehir’in bu önemli projesine 13 firma teklif sundu.

Menzelet ve Kılavuzlu HES Akfen'in!

Menzelet ve Kılavuzlu hidroelektrik santrallerinin yeni sahibi Akfen Grubu oldu. Akfen iştiraki Akörenbeli Hidroelektrik AŞ, iki santral için 1 milyar 250 milyon TL teklif sundu.

Rize-Artvin Havalimanı ihalesine 11 firmadan teklif geldi!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci deniz üzerine yapılacak havalimanı olan Rize-Artvin Havalimanı için düzenlenen ihalede 11 firma teklif sundu.

Sakarya Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesine 3 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Engelsiz Yaşam Merkezi’nin ihalesi tamamlandı. İhaleye 3 firma teklif sundu...

Sakarya'da hakem tesisinin ihalesi yapıldı!

Büyükşehir Belediyesi’nin hakemlere yönelik Atletizm Pisti’nin yanında inşa edeceği tesisin ihalesi tamamlandı. İhaleye 2 firma teklif sundu.

milletvekilleri teklif sundu Haberi

milletvekilleri teklif sundu


CHP Mersin milletvekili Vahap Seçer Tarsus’un il yapılmasını, MHP Mersin milletvekili Mehmet Şandır da Silifke ve Anamur’un il olmasını istedi. MHP Adana milletvekilleri Muharrem Varlı ile Ali Halaman da Adana’nın Ceyhan ve Kozan ilçelerinin il olmasını önerdi.  CHP Bursa milletvekili Turhan Tayan, Bursa İnegöl’ün il olmasını istedi. CHP Konya milletvekili Atilla Kart da Ereğli’nin il yapılması için kanun teklifi verdi. 



CHP’li Nurettin Demir Muğla’da Turgutreis ve Seki, MHP’li Bülent Belen Tekirdağ’da Barbaros, Sağlamtaş, Velimeşe, Kozyörük Gümüşsultan, Mürefte, Yeniçiftlik, Karaağaç ve Karacakılavuz adıyla yeni ilçeler kurulmasını istediler. CHP’li Mevlut Aslanoğlu da İstanbul’da Hadımköy ve Bahçeşehir ilçeleri kurulmasını önerdi.

MHP’l Özcan Yeniçeri Ankara’da Çayyolu adıyla, MHP’li Ali Uzunırmak da Aydın’da  Acarlar, Bağarası, Güzelhisar, Efeler, Umurlu, Davutlar, Ortaklatr ve Atça ilçelerinin kurulmasını istedi. CHP’li...