05 / 05 / 2024

milli emlak ankara ihale ilanları

milli emlak ankara ihale ilanları

Milli Emlak Ankara Etimesgut Bağlıca mahallesinde yer alan 5 bin 677 metrekare alana sahip idari teknik altyapı imarlı arsayı satışa çıkardı. İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:40'da gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Ankara'da 3 adet gayrimenkul satıyor: 4 milyon 542 bin liraya!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Anıt Emlak Müdürlüğü Ankara Yenimahalle ve Etimesgut'ta yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 8 Nisan 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...

Milli Emlak Ankara'da 2 adet gayrimenkul satıyor: 7 milyon 724 bin liraya!

Ankara Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara Mamak Üreğil mahallesinde yer alan 2 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleler 10 Nisan 2014 tarihinde saat 09:00 ve 09:05'te gerçekleştirilecek...

Milli Emlak'tan Mayıs fırsatı! Ankara ve iki ilde daha 20 bin TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve iki şehirde yer alan arazileri 20 bin TL'den başlayan fiyatlarlar satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan son dakika hem Nisan hem de Mayıs 2024 fırsatı! 23 bin liradan başlayan fiyatlarla KDV'den muaf araziler

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya, Amasya ve Ankara'da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 29 Nisan, 8 Mayıs, ve 22 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak iki ildeki 98 adet arsa ve araziyi satıyor! Milli Emlak ilan son dakika! 

Milli Emlak, Sivas ve Ankara'da yer alan 98 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki iki ildeki arsa ve arazilerin büyüklükleri, fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale metinleri...

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Mayıs 2024 fırsatı! 3 şehirde KDV'den muaf arsa ve arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Kastamonu ve Konya'da yer alan üç adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsa ve arazilerin satış ihaleleri Mayıs ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 32 bin TL'den başlayan fiyatlarla Nisan ve Mayıs fırsatı! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Mersin, Ankara ve Bayburt'ta yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan iki şehirde KDV'den muaf arazi fırsatı! 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Sivas ve Ankara'da yer alan iki adet araziyi 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. İşte yatırımcıların merakla beklediği ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 2 şehirde Nisan ve Mayıs fırsatı! KDV'den muaf arazileri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kayseri'de yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün satışa çıkardığı araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor. Söz konusu satış ihaleleri Nisan ve Mayıs ayları içerisinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve Çanakkale'de KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin satış bedelleri 86 bin TL ile 6 milyon 708 bin TL arasında değişiyor. 

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Milli Emlak'tan iki şehirde arazi fırsatı! KDV'den muaf arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ve Iğdır'da yer alan arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihaleleri 5 Mart ve 4 Nisan tarihlerinde yapılacak.

Milli Emlak'tan Antalya ve Ankara'da 38 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Antalya'da yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Arazilerin fiyatları 38 bin 500 TL ve 614 bin 980 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak'tan 3 şehirde büyük fırsat! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Manisa ve Antalya'da yer alan 3 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

milli emlak ankara ihale ilanları Haberi

milli emlak ankara ihale ilanları


Ankara Etimesgut Bağlıca mahallesinde yer alan 5 bin 677 metrekare alana sahip idari teknik altyapı imarlı arsanın muhammen bedeli 1 milyon 987 bin lira, geçici teminat bedeli ise 397 bin 400 lira olarak belirlendi.  İhale 23 Temmuz 2014 tarihinde saat 13:40'da gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için