23 / 07 / 2024

Milli Emlak Eskişehir satılık arsa

Milli Emlak Eskişehir satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış için ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 5 Temmuz 2022 tarihinde saat 15:20'de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak, 8 taksit ve 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

Milli Emlak, Bingöl ve Eskişehir'de yer alan 4 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor. Peki iki şehirdeki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak yüzde 20 indirimle 5 adet arsa ve arazi satıyor! 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla... 

Milli Emlak, Nevşehir ve Bolu'da yer alan 5 adet arsa ve araziyi 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki Nevşehir ve Bolu'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman yapılacak?

2 şehirdeki 14 adet arsa ve arazi 38 bin TL'den başlayan fiyatlar ve yüzde 20 indirimle satılıyor: Milli Emlak ihale!

Milli Emlak, Kırşehir ve Aksaray'da yer alan 14 adet arsa ve araziyi 38 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. Peki arsa ve araziler için satış ihalesi ne zaman yapılacak? 

92 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi alabilirsiniz! Milli Emlak 8 taksitle satıyor! 

Milli Emlak, Eskişehir ve Isparta'da yer alan arsa ve arazileri 92 bin TL'den başlayan fiyatlarla ve taksit imkanıyla satıyor. İşte o ilanlar...

Milli Emlak yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satıyor! Mayıs 2024 Milli Emlak ihale! 

Milli Emlak, Eskişehir Odunpazarı ve Mersin Erdemli'deki arsa ve arazileri satıyor. Peki Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsa ve arazilerin muhammen bedelleri ne kadar? İşte ilan metinleri...

Milli Emlak'tan iki şehirde Mart 2024 fırsatı! 3 bin liradan bile ucuza kiralık arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Çanakkale ve Eskişehir'de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Milli Emlak'ın dikkat çeken iki ihalesi 27 Mart ve 28 Mart tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 yeni fırsat daha! 2 şehirde 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi müjdesi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir İnönü, Eskişehir Odunpazarı ve Kilis Merkez'de yer alan 3 adet araziyi 8 bin TL'den başlayan bedellerle kiraya verecek. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 2 şehirde kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir ve Artvin'de yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 15 bin 500 TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan 3 ilde kiralık arazi ve bina! Tarihler tek tek açıklandı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Eskişehir, Isparta ve Artvin'de yer alan bina ve araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Milli Emlak tarafından yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan bu illerde 6 bin TL'ye kiralık arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Artvin ve Eskişehir'de yer alan araziler için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladığı o ihale ilanları...

Milli Emlak'tan 3 şehirde 2 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla kiralık arazi! KDV'siz ödeme fırsatıyla!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Eskişehir, Ankara ve Konya'da yer alan 3 adet araziyi kiraya verecek. Arazilerin kiralama ihaleleri Şubat ve Mart ayı içerisinde yapılacak.

Milli Emlak'tan 4 ilde arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bingöl, Konya, Nevşehir ve Elazığ'da yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Milli Emlak Eskişehir satılık arsa Haberi

Milli Emlak Eskişehir satılık arsa

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcıların merakla beklediği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamayı sürdürüyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan satış ihaleleri arasında Eskişehir ili Çifteler ilçesinde  yer alan imarlı arsa da dikkat çekiyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, söz konusu arsa Eskişehir ili Çifteler ilçesi, Eminekin Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 26040100360 olarak belirtildi. Arsanın yüz ölçümü 777 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, hazine hissesinin de 777 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 108 bin 800 TL olarak belirlenirken, geçici teminat bedeli...