04 / 05 / 2024

Milli Emlak Uşak arsa satışı

Milli Emlak Uşak arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Merkez ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği Milli Emlak ihalesi 27 Temmuz 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Milli Emlak Uşak'ta konut alanı imarlı arsa satıyor! Fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Uşak ili Banaz ilçesi, İslam Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:15'te yapılacak.

1939 yılında Milli Emlak'a ait arsaların satılması yasaklanmış!

1939 yılında Milli Emlak'a da ait olduğu bilinen arsaların satılmamasına karar verilmiş. 

Milli Emlak'tan İzmir ve 2 ilde daha satılık arsa ve arazi! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir, Uşak ve Kırklareli'de yer alan 3 adet arsa ve araziyi satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği satış ihaleleri 6 Şubat'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Konya'da yüzde 20 indirimle 5 gayrimenkul!

Akören Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Konya'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihalesi 22 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Milli Emlak Arnavutköy'de 1934'te 600 liraya tarla satıyormuş!

Milli Emlak Müdürlüğü günümüzde olduğu gibi geçmiş yıllarda da tarla satışı yapıyormuş. 1934 yılındaki gazete ilanında 600 liraya tarla satışı için ilan vermiş...

İstanbul Milli Emlak Memurluğu 1934'te 2 taksitle gayrimenkul satıyormuş!

Hazineye ait taşınmazların yönetimini sağlayan Milli Emlak, 1934 yılında gazetede İstanbul'daki gayrimenkul için satış ilanı vermiş...

Milli Emlak’tan Aydın İncirliova’da yüzde 20 indirimli satılık konut!

Aydın ili, İncirliova ilçesinde Milli Emlak Şefliği’nden yüzde 20 indirimli konut satışı yapılacağı öğrenildi. Konutun bahçeli kargir konut olduğu belirtildi.

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

Milli Emlak, o ildeki 30 adet arsa ve araziyi KDV'den muaf, 8 taksitle satıyor! Son dakika Eylül bombası! 

Uşak Eşme Kaymakamlığı Milli Emlak, Uşak ili, Eşme ilçesinde yer alan 30 adet arsa ile araziyi KDV'den muaf olarak, 8 taksit fırsatıyla satıyor. Peki Uşak'ta yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar?

Milli Emlak'tan uygun fiyatlı arsa ihalesi: Büyük fırsat kaçırılmamalı!

Milli Emlak tarafından satışa sunulan uygun fiyatlı arsalar, büyük bir ilgiyle karşılanıyor. Kırşehir'in Akçakent ilçesinde satışa çıkarılan bir arsa için düzenlenecek ihale, dikkat çekici bir fırsat sunuyor. Tahmin edilen ihale bedeli ₺5.000,00 olarak belirtilmiş.

Milli Emlak'tan asgari ücretli için arsa ilanı! 10 bin TL'si olana 465 metrekare arsa sahibi olabilecek!

Apartman hayatının boğuculuğu yaşanan doğal afetler pek çok insanın uygun fiyatlı arazi aramasına neden oldu. Uygun fiyatlı arsa arayışında olan vatandaşlar için Milli Emlak’tan asgari ücretli arsa imkanı! 465 metre kare arsa için 10 bin TL yetiyor!

Milli Emlak'tan 10 bin TL'ye arazi fırsatı! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Satışa sunduğu arsa ve arazilerin ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden peş peşe yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 10 bin TL'ye arazi satacak.

Milli Emlak'tan arsa sahibi olma fırsatı! 55 bin TL'ye Trabzon Akçaabat'ta arsa alabilirsiniz!

Milli Emlak arsa sahibi olmak isteyenler için Trabzon'un Akçaabat ilçesindeki iki arsanın fiyatlarını açıkladı. Birinci arsa için fiyat 55 bin 310 TL, ikinci arsa için ise 106 bin 920 TL olarak belirlendi. Peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Taksitli ödeme taleplerinde ise en az dör

Milli Emlak 163 bin TL'ye arsa satacak! KDV'den muaf arsa fırsatını sakın kaçırmayın! 

Satışa sunduğu arsa ve araziler ile dikkat çeken Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de 163 bin 828 TL'ye arsa satıyor. İşte söz konusu arsa satış ihalesine ilişkin merak edilen detaylar...

Milli Emlak Uşak arsa satışı Haberi

Milli Emlak Uşak arsa satışı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü yatırımcılar tarafından merakla beklenen yeni ihale ilanlarını resmi internet sitesi üzerinden yayımlamaya devam ediyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesindeki yeni satış ihaleleri arasında Uşak ili, Merkez ilçesinde yer alan imarlı arsa da yer alıyor.

Yine Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, söz konusu arsa Uşak ili Merkez ilçesi, Dikilitaş Mahallesi'nde yer alıyor.

İhaleye çıkan imarlı arsanın taşınmaz numarası 64010106957 şeklinde belirtildi. Söz konusu konut alanı imarlı arsanın yüz ölçümü 181 metrekare.

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan ihale detaylarına göre, hazine hissesinin de 181 metrekare olarak belirlendiği söz konusu arsanın toplam muhammen bedeli 255 bin TL...