27 / 05 / 2024

mılpark beylıkduzu

mılpark beylıkduzu

105 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Mil Park Konutları, 180 metrekare arsa içinde yükseliyor. Temeli 2008 Şubat'ta atılan projede konutlar hemen teslim

Beylikdüzü'nde günübirlik 113 ev mühürlendi!

Günübirlik kiralanan bataklık yuvası evler tehlike saçıyor. Denetimin yetersiz olduğu evler liseli gençleri bataklığa çeken girdaplara dönüştü. Beylükdüzü'nde 113 binanın komple mühürlendi.

Gülpark Suits nerede?

Toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketi bulunan proje ulaşım bilgisine göre TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Peki Gülpark Suits nerede?

Sakarya Gölpark'ın ihalesi yapıldı!

Serdivan Belediyesi’nin vizyon projelerinden Gölpark’ın işletmeye kiralanması ile ilgili ihale 5 firmanın katılımı ile gerçekleşti.4 bin TL açılış bedeli ile başlayan ve açık arttırma usulü devam eden ihale son olarak 21 bin 100 TL teklifle tamamlandı.

Sefaköy Gülpark Suits ulaşım!

Daire teslimlerinin 2016 yılında yapılacağı projede 45 adet daire bulunuyor. Sefaköy Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje TEM’ e 4.5 kilometre mesafede yer alıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire!

10 kat şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım!

Gülpark Suits Sefaköy ulaşım bilgilerine göre proje, Atatürk Havalimanı’na ve E-5 Karayolu'na 3 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Satışları devam eden proje 5 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Gülpark Suits ulaşım bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı ortaklığında hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Gülpark Suits ulaşım bilgileri kapsamında proje Atatürk Havalimanı’na 3 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Gölpark AVM satış çıktı!

ORHANGAZİ'DEKİ Gölpark AVM satışa çıkarıldı. 6 yıldır atıl durumda bulunan ve mülkiyeti belediyeye ait olan 10 bin metrekare alan üzerine kurulu merkez, encümenin belirleyeceği fıyatla satışa sunulacak.

Ev keyfini yaşayabileceğiniz bir proje: NeoGölpark İstanbul!

NeoGölpark İstanbul, toplam 350 müstakil bahçeli konuttan oluşuyor. Her konutun 350 m2 ile 1200 m2 arasında değişen parsel içerisinde olduğu projede, ev sahipleri bahçeli ev keyfini tam anlamıyla yaşayabiliyor.

Konya Ilgın'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı!

Ilgın'da Beylülbey Mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamındaki evlerin tamama yakını boşaltıldı. Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Oral, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm projesi için yaklaşık iki yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ilgın'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkım çalışmaları başladı!

Ilgın'da Beylülbey Mahallesinde kentsel dönüşüm ve gelişim projesi kapsamındaki evlerin tamama yakını boşaltıldı. Ilgın Belediye Başkanı İbrahim Oral, yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm projesi için yaklaşık iki yıldır çalışmalar yaptıklarını söyledi.

NeoGölpark'ta 5'inci mahalle satışa çıktı!

NeoGölpark İstanbul'un ticari alanı NeoCenter ve beşinci etabı 'Cevizlik Mahallesi'nin ilk bölümü satışa sunuldu. Dükkanların metrekare fiyatı 8 bin TL olurken Cevizli Mahallesi'nde konut fiyatları 1 milyon 300 bin ve 1 milyon 325 bin TL...

Beylikdüzü Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yapımına başlandı!

BEYLİKDÜZÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yapımına başlandı. TOKİ tarafından Beykent'te inşaatına başlanılan hastanenin 2015 yılı ortalarında tamamlanması öngörülüyor. 39 bin 370 metrekare alan üzerine 7 katlı şekilde inşa edilecek...

mılpark beylıkduzu Haberi

mılpark beylıkduzu

Konut teslimlerinin hemen yapıldığı Milpark, Doğan Holding kuruluşu olan Milpa tarafından inşa ediliyor. Projede 40 metrekare ile 77 metrekare arasında değişen 1+1, 95 metrekare ile 148 metrekare arasında değişen 2+1 bahçe katı, 100 metrekare 2+1 normal, 123 metrekare ile 166 metrekare arasında değişen 3+1, 131 metrekare ile 170 metrekare arasında değişen 2+1 teras katı ve 186 metrekare olarak belirlenen 4+1 konutlar yer alıyor.

Milpark'ta bütün 1+1 ve 2+1 daireler; birer adet; Buzdolabı, bulaşık makinesi, doğalgaz kullanımlı dörtlü ocak ve ocak üstü aspiratör konarak teslim edilecek.

933 konutun bulunduğu projede 14 konut ve 1 ticari blok mevcut. 3 etaptan oluşan Milpark'ta 1 oda 1 salon daireler 115 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 168 bin TL'den, 3 oda 1 salon daireler...