17 / 05 / 2024

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi nerede

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi nerede

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Ekrem Tüfekçi tarafından kuruldu.

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ablak İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Ablak tarafından kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fab Gayrimenkul İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Yüce ve Mustafa Yüce ortaklığında kuruldu.

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Arch İnşaat Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Erten, İskender Arı, İskender Erten, Sadenur Arı, Tuğba Erten, Vedat Erten ve Yakup Erten ortaklığında kuruldu.

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trend Çizgi İnşaat Mimarlık Danışmanlık Otomotiv Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Seven ve Hilmi Ceylan ortaklığında kuruldu.

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kurulşdu!

Projeport İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Dakoğlu tarafından kuruldu.

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kna İnşaat Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kübra Nur Aladağ tarafından kuruldu.

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rayyona Dream İnşaat Mimarlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Zuluf ve Rayyona Kabulova ortaklığında kuruldu.

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nmt İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Güven tarafından kuruldu.

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orhan Çaçan İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Çaçan tarafından kuruldu.

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Vm Avşaroğlu İnşaat Mimarlık Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özlem Avşaroğlu tarafından kuruldu.

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olivier İnşaat Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Lutfi ve Zeyd Lutfi ortaklığında kuruldu.

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi nerede Haberi

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi nerede

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi Ekrem Tüfekçi tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Milyon İnşaat Mimarlık ve Restorasyon Ticaret Limited Şirketi iş konusu; -Insaat taahhüt ve müteahhitlik isleri yapmak, resmi ve özel insaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kurulusların insaat isleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, is hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarsı magaza, pazar isyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, saglık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul insaatı, egitim...