30 / 04 / 2024

milyonerlerin yatırım sırları

milyonerlerin yatırım sırları

Dünyada pek çok insan zenginlerin hayatlarına bakarak varlıklı biri olma hayali kurar. İşte zengin olmak isteyenler için milyonerlerin merak edilen yatırım sırları...

Arsa yatırımında nelere dikkat edilmelidir?

Arsa yatırımı, belirli süreçlerden oluşur. Bu yatırım süreci için üç evre söz konusudur. Bu evrelerde dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Peki arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler nedir? İşte arsa yatırımında dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili önemli detaylar...

Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar göre, Trabzon Yatırım Adası Endüstri Bölgesi'nin sınırları değişti.

Milyonerlerin merak edilen yatırım sırları!

Dünyada pek çok insan zenginlerin hayatlarına bakarak varlıklı biri olma hayali kurar. İşte zengin olmak isteyenler için milyonerlerin merak edilen yatırım sırları...

Peker GYO ile Gedik Yatırım sözleşme imzaladı!

Peker GYO'nun payları Borsa'da işlem görmeye başladıktan sonra, Gedik Yatırım tarafından ortaklar hesabına fiyat istikrarını sağlamak amacıyla "Fiyat İstikrarını Sağlayıcılık İşlemleri" sözleşmesi imzalandı.

Kamu yatırımı sözleşmeleri yönetmeliği!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik ile  kamu yatırımı sözleşmeleri fesih bildirimine 30 gün sınırı geldi..

Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Meydanı'nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış töreninde konuştu. Eroğlu, Ege Bölgesi'ne 27 milyar liralık yatırım sözü verdi.

İZSU'dan 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım!

Geleceğe yatırım Sürdürülebilir bir kent hedefiyle çevre projelerine büyük ağırlık veren İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bu hedef doğrultusunda 13 yılda 2.4 milyar liralık yatırım gerçekleştirdi.

Konut yatırımında KDV fırsatı Körfez yatırımcısını sevindirdi!

Konutta KDV oranının düşürülmesi kararını değerlendiren Körfez’in büyük yatırımcısı Mresco Türkiye CEO’su Oya Zingal: ‘’Yatırım amaçlı konut almayı planlayanlar için bu indirim güzel bir fırsata dönüşebilir” dedi.

Batı Anadolu, Söke fabrikasına yaptığı yatırımı 2017'de devreye alacak!

Hazır beton ve çimento sektöründe Batıçim, Batısöke ve Batıbeton firmaları ile faaliyet gösteren Batı Anadolu Grubu, yaptığı yatırım ile klinker üretim kapasitesini artıracak.

Doğu’ya yatırım çağrısına destek geldi!

Başbakan Binali Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yatırım çağrısı ve özel sektörün yapacağı yatırımlara sağlanacak teşvik ve destekler, iş dünyasında heyecan yarattı.

Türk-Rus yatırım fonu için süreç yeniden başladı!

Türkiye ve Rusya’nın birlikte bir yatırım fonu oluşturması için süreç yeniden başladı. İşadamları tüm sorunların çözümünden umutlu.

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sırdaş Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Rıdvan Sırdaş ve Aziz Özçağlar tarafından kuruldu.

Yatırım Ortamının İyileştirilmesi tasarısı TBMM'de kabul edildi!

Yatırım Ortamının İyileştirilmesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Kanunda vergi istisnaları da yer alıyor.

milyonerlerin yatırım sırları Haberi

milyonerlerin yatırım sırları

Parası olmayan, zenginlerin şatafatlı hayatına imrenerek bakar ve bir dizi gerçekçi olmayan tespitte bulunur. Sıfırdan zengin olanların neler düşündüğünü ve neler yaptığını merak ediyorsanız, bu yazı tam size göre...

Para Dergisi'nde yer alan habere göre; milyonlarca doları olanlar, sıradan insanlardan farklı olarak ne yaparlar? Nasıl davranırlar, nasıl yaşarlar? Hiç merak ettiniz mi? Kendisine milyonlar, miras kalan insanlardan söz etmiyoruz. Sıfırdan milyoner olmuş, başarılı iş insanlarından söz ediyoruz. “Geleceğin Milyoneri Belki Komşu Kapıda: Servet Oluşturmada Sabırlı Stratejiler” adlı kitabın yazarı re Bolluk Piyasası Enstitüsü’nün araştırma direktörü Sarah Stanley Fallaw, ABD’de 600 milyoner arasında yaptığı bir araştırmada bazı saptamalarda bulunmuş. Bu yazıyı okuyarak belki milyoner olamazsınız ama en azından gelir/gider dengenizi istikrarlı bir hale getirebilirsiniz. 

Tutumludurlar

Kendilerini para biriktirmeye, daha az harcamaya ve kafalarındaki...