27 / 04 / 2024

MİM Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan

MİM Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan

Mim Tanıtım yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini garanti ediyor.

Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı tanıtıldı! 6 yeni proje de yolda! 

Ümraniye'de yapımı devam eden Ümraniye Hekimbaşı Kentsel Dönüşüm Proje alanı Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım tarafından tanıtıldı. Yıldırım, 6 yeni kentsel projesini de açıkladı. İşte ayrıntılar...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shakib Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Reza Zadehbagherı tarafından kuruldu.

SOCAR Türkiye yönetim binalarında ve tesislerinde yeşil enerjiye geçiyor!

SOCAR Türkiye'den karbon ayak izinin azaltılması amacıyla yeni bir adım geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; SOCAR Türkiye tarafından yönetim binalarının ve bazı tesislerin yenilenebilir enerjiyle kullanılmasına karar verildi.

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran’da!

Tesis yönetim sektörünün önde gelen ulusal ve uluslararası tesis yönetim firmalarının katılım sağlayacağı TRFMC 2021 Türkiye Tesis Yönetim ve Pandemi ile Mücadele Konferansı 1 Haziran'da gerçekleşecek. 

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

16 maddede yönetim planının hukuki tanımı!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez, "yönetim planının hukuki tanımı" konusunu Emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı...

Attila Türker, Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Yönetim Kurulu Başkanı Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Nuri Türker oldu.   

Nuri Akın yeniden Edip Gayrimenkul'ün Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Edip Gayrimenkul Yatırım Yönetim Kurulu Başkanlığına Nuri Akın Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine ise Ragıp Akın seçildi...

Theroyal Emlak İnşaat Tarım Yönetim Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Theroyal Emlak İnşaat Tarım Yönetim Ve İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Aljabı ve Anas Aljabı ortaklığında kuruldu. 

Tanıtım fonu ile yabancıya 100 bin gayrimenkul satılabilir!

Dap Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “İspanya her 9 konuttan birini yabancıya satıyor. Biz ise 100 konuttan ikisini bile satamıyoruz. Tanıtım fonu kurarsak yabancıya 100 bin konut satışı hayal değil.” diye açıklama yaptı. 

MİM Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan Haberi

MİM Tanıtım Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan

Yirmi yıllık deneyimi ile firmanızın tüm ihtiyaçlarına eğitimli kadrosu ile cevap veriyor. Arazi geliştirme, Konsept, satış ve Pazarlama adımlarının tamamında firmanız ile uyum içerisinde çalışıp sorunsuz süreç yönetimini ve müşteri memnuniyetini garanti ediyor. 


Yenilikçi Etik Dürüst Çözüm odaklı

MİM Tanıtım, Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan Türkiye’de konsept aşamasından proje teslim sürecine kadarki tüm süreçlerin bir bütünün parçaları olduğunu ve bu parçalardan bir veya birkaçında oluşacak aksaklıkların firma güvenilirliğini zedeleyeceğini belirtiyor. Bu sebeple müteahhit firmanın uzman olduğu işe, yani imalata odaklanmasını, diğer tüm süreçlerin profesyonel bir firma tarafından yönetilmesini öneriyor. Yirmi yıl boyunca MİM Tanıtım tarafından desteklenen firmaların tamamında müşteri memnuniyeti sağlanmış, tüm hedefler tutturulmuştur. 2003 Yılında Yenilikçe, Etik, Dürüst ve çözüm odaklı çalışma mantığıyla kurulan Mim Tanıtım yıllar içerisinde bu prensiplerinden...