03 / 05 / 2024

Mimar Ali Evren Özveren

Mimar Ali Evren Özveren

GMW MIMARLIK; kuruluşundan günümüze uzanan süreçte ekip ruhuna önem veren yapısıyla, farklı tecrübeye ve yeteneğe sahip birbirlerini tamamlayan mimarlardan oluşan ekibiyle ve kurumsal yapıyı sürdüren vizyonuyla 19 yıldır başarılarına yenilerini ekliyor...

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Firuzan Baytop, hayatını kaybetti.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Evren Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin ortaklığında kuruldu.

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hema Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  2 milyon TL sermaye bedeli ile  Ali Evren    Alyurt, Ali İşbilir ve Hüseyin Zengin tarafından kuruldu.

Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu vefat etti!

İTÜ 1968 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Ali Ulvi Serdaroğlu hayatını kaybetti. 

Cedid Ali Paşa Camisi gelecek ramazanda açılacak!

Kırklareli'nin Babaeski ilçesinde Mimar Sinan'ın Selimiye'yi inşa etmeden 20 yıl önce yaptığı Cedid Ali Paşa Camisi, gelecek ramazanda açılacak..

Fenerbahçe, Kenan Evren Lisesi arazisini 49 yıllığına kiraladı!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Yüksek Divan Kurulu toplantısında Kenan Evren Lisesi arazisinin 49 yıllığına kiralandığını duyurdu. Şimdi ise gözler yapılacak projelere çevrildi...

Silivri Mimar Sinan Köprüsü Mayıs'ta tamamlanacak!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçedeki yatırımlar hakkında bilgi aldı. Mimar Sinan Köprüsü’nü denetleyen Vali Yerlikaya, restorasyon çalışmalarının tamamlanacağı tarihi açıkladı.

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Hakanoğlu vefat etti. Merhumun ailesi taziye ilanı yayınladı.

Evren Yiğit Mimarlık, mega projelerin ilk tercihi oldu!

2005'te eğitim hayatından kıra süre sonra, büyük bir cesaret örneği göstererek kurduğu firmasını Türkiye'nin en çok tercih edilen mimarlık ofisine dönüştüren Yüksek Mimar Evren Yiğit, bir kadının iş dünyasında neleri başarabileceğini gösteren sembol isimlerden biri olmayı başardı...

6. Malatya Yapı Fuarı kent ekonomisini hareketlendirdi!

6. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nı ziyaret eden Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi (ESKKK) Başkanı Ali Evren, fuarın kent ekonomisini de hareketlendirdiğini belirtti..

Edirne Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor!

1565 yılında Mimar Sinan tarafından Edirne'de yaptırılan Ali Paşa Çarşısı 135 dükkan ile hizmet veriyor. Çarşı, alışverişin odağı olmaya devam ediyor.

Kılıç Ali Paşa Hamamı'na restorasyon ödülü!

Mimar Sinan’ın ustalık dönemi eserlerinden biri olan Kılıç Ali Paşa Hamamı, aslına uygun restorasyonuyla ödüle layık görülmeye devam ediyor.

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in oğlu Doğan Olguner vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Ekrem Olguner'in müzisyen oğlu Doğan Olguner, dün gece hayatını kaybetti.  

Mimar Ali Evren Özveren Haberi

Mimar Ali Evren Özveren

Kökleri, Kurucu Ortak Mimar Ali Evren Özveren’in 4. kuşak ortağı olduğu Londra merkezli GMW Architects’e dayanan ve 50 yıllık uluslararası bir mimari birikimin üzerine kurulan GMW MIMARLIK, bu sene kuruluşunun 19. yıldönümünü kutluyor. 2011 yılından günümüze Dicle Demircioğlu ile Pınar İlki Emekçi’nin ortaklığıyla büyüyen GMW MIMARLIK, kazanılan bilgi birikimi ve deneyimin nesilden nesile aktarılarak ve geliştirilerek sürekliliğinin sağlanmasını hedefliyor.

Kurulduğu günden bu yana mesleki hayata yön veren ana prensiplerini, ofis kültürünü ve etik değerlerini tamamıyla koruyarak mimarlık pratiğinin dünyadaki gelişmelerine paralel yönde kendini her daim geliştiren GMW MIMARLIK, özellikle uluslararası platformlarda yarışan ve büyük ölçekli projeleri üstlenen bir mimarlık ofisi olarak uluslararası standartlarda ve güncel teknolojiler eşliğinde projeler üretiyor.

GMW MIMARLIK günümüzde 3 ortak ve İstanbul’daki ofiste yer alan 30 mimardan...