02 / 05 / 2024

mimar Arman Akdoğan

mimar Arman Akdoğan

Mimar Arman Akdoğan kimdir? Mimar Arman Akdoğan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Arman Akdoğan, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Arman Akdoğan...

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğanlar Emlak Otomotiv Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Akdoğan tarafından kuruldu.

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdoğan 1 Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aliekber Akdoğan tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Hakan Akdoğan'dan boş kalan ofisler yurt yapılsın önerisi!

Öğrencilerin yaşadıkları barınma sorunuyla ilgili önemli açıklamalar yapan Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, "Boş kalan ofisler yurt yapılsın" dedi.

Gayrimenkul sektörü baştan yenilendi!

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektöründe 2020 yılında yaşanan değişimlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

​Ev satın alırken dolandırılmayın! 

Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Hakan Akdoğan ev satın almayı veya kiralamayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenler hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yuvataş Yapı Gayrimenkul Yatırım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Akdoğan tarafından kuruldu.

Akyadis Turizm Emlak İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyadis Turizm Emlak İnşaat Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çolak, Mehmet Yanık, Savaş Akdoğan tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü Türkiye ekonomisinin lokomotifi!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, gayrimenkul sektörünün Türkiye ekonomisinin lokomotifi niteliğinde olduğunu belirtti. BODTO Başkanı Mahmut Serdar Kocadon da gayrimenkul danışmanlığı konusunda mesleki belgesi olmadan bu işi kayıtsız yapan kişiler için belge zorunluluğu getirildiğini açıkladı...

Konut satışlarında 2.5 milyonu aşabiliriz!

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, “Konut kredisi faiz oranlarının tarihin en düşük seviyede verilmesi sonrasında, ev sahibi olmak isteyenler için büyük bir fırsat oldu. Yıl sonu toplam satışlarda 2.5 milyonu aşabiliriz” dedi.

Kirada oturduğu evi kiralayanlar dikkat!

TÜGEM Başkanı Hakan Akdoğan, kiralık olarak oturduğu taşınmazı mal sahibi gibi kiraya veren ya da taşınmadan önce komisyon isteyerek kiraya verenlere taviz vermemeleri gerektiği konusunda uyardı.

Mimar Metin Aydoğan vefat etti! 

Mimar ve Yazar Metin Aydoğan, geçirdiği ani bir kalp krizi sonucu hayatını kaybetti...

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kfa Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon 965 bin 290 TL sermaye bedeli ile Ahmet Emre Akdoğan, Ayşe Serda Yurtsever, Betül Erkılıç, Gaye Kakioğlu ce S. Baha Üstün Erkılıç ortaklığında kuruldu.

mimar Arman Akdoğan Haberi

mimar Arman Akdoğan

Arman Akdoğan kimdir?

1999 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden mezun oldu. Öğrencilik yılları ve 2000 yılına kadar Erginoğlu ve Çalışlar mimarlıkta tasarımcı olarak çalıştı. 


2000 yılında yüksek lisans öğrenimi için Hollanda ya yerleşti. Berlage İnstitiute da 2000-2003 yılları arasında eğitimini tamamladı. Yüksek lisans tezini Rotterdam daki kent içerisindeki oluşmuş ticari dokunun göçmen kitlesiyle ilişkilerini ve gelişimlerine ait projeler üretilmesi üzerine geliştirdi ve sundu. 


Berlage den mezuniyetin hemen ardından 2003-2006 yılları arasında Rotterdam bazlı West 8 te, kurucu ortak Adriaan Geuze ile Mimarlık ve Kent planlaması üzerine tasarımcı ve proje yöneticisi olarak çalıştı. Bu dönemde birçok mimari ve kent planlama projelerinde yer aldı. En önemli projesi, 2004 yılının ardından yarışma ile kazanılan inşaata geçmesi ile tasarım katkılarıyla, Rotterdam merkez istasyonudur. 


2006...