08 / 05 / 2024

mimar Derya Ekim Öztepe

mimar Derya Ekim Öztepe

Mimar Derya Ekim Öztepe kimdir? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Derya Ekim Öztepe, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Derya Ekim Öztepe..

Yaşlı ve engelli maaşları hesaplara yattı! Hemen hesaplarınızı kontrol edin!  Yaşlı ve engelli aylıkları Ekim 2022…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ekim ayı için 2,1 milyar TL tutarındaki yaşlı ve engelli maaşlarının hesaplara yatırıldığını açıkladı. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı! Tam 2,1 milyar TL'lik Ekim desteği ödendi! Hemen bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Ekim'e ilişkin için 2,1 milyar Türk Lirası tutarındaki yaşlı ve engelli aylığının hesaplara yatırıldığını belirtti. İşte Bakan Yanık'ın konuyla ilgili o açıklamaları...

Architect World Turkey 23 Ekim'de kapılarını açıyor!

Türk mimar, iç mimar, tasarımcı ve diğer yapı uzmanlarını bir araya getirecek  Architect World Fuarı, İstanbul'da 23 Ekim tarihinde gerçekleşecek...

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor vefat etti!

Yüksek Mimar Gündoğdu Akkor 3 Ekim 2017 Salı günü vefat etti. Merhumun cenazesi yarın Cebeci Asri Mezarlığı'na defnedilecek.

Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi!

Maxx Royal Kemer'in yaratıcısı, Baraka Mimarlık'ın kurucu ortağı Abdurrahman Çekim, Avrupa'nın en iyi 40 genç mimarından biri seçildi.

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti!

Mimar Ali Emre Yeğenağa vefat etti. Cenazesi 27 Ekim Perşembe (bugün) Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakiben Yeniköy Mezarlığı'nda defnedilecek.

Yüksek Mimar Mühendis Ömer Çağlar vefat etti!

Yüksek Mimar Mühendis Ömer Çağlar 30 Ekim 2015 günü vefat etti. Cenazesi yarın öğle namazını müteakip Süleyman Çavuş Camii'nden kaldırılarak Kaş mezarlığına defnedilecek.

Mimar Necati Bahçeci vefat etti!

Mimar Necati Bahçeci 25 Ekim 2015 tarihinde vefat etti. Cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde kılınacak cenaze namazından sonra Kütahya Sabuncupınar Köyü'nde defnedilecek.

İSKİ Eyüp Hizmet Binası Ekim 2016'da tamamlanacak!

24 bin metrekare alana kurulan Hizmet Binası bulunduğu konuma değer ve mimarı bir güzellik kazandıracak. Güneş enerjili sistemi bulunan bina çevreye dost akıllı bir bina olacak. Binanın 2016 Ekim gibi bitirilmesi planlanıyor.

Abdurrahman Çekim kimdir?

Mimar Abdurrahman Çekim kimdir? Abdurrahman Çekim, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Abdurrahman Çekim, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Abdurrahman Çekim...

Türk mühendis ve mimar odaları birliği şehir plancıları odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği tam metni!

Türk mühendis ve mimar odaları birliği şehir plancıları odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 25 Ekim 2014 tarihinde 29156 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte yapılan değişiklikler...

Türk mühendis ve mimar odaları içmimarlar odası ana yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği tam metni!

Türk mühendis ve mimar odaları içmimarlar odası ana yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 25 Ekim 2014 tarihinde 29156 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte TMMOB içmimarlar odası ana yönetmelik değişiklikleri...

Türk mühendis ve mimar odaları birliği disiplin yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği tam metni!

Türk mühendis ve mimar odaları birliği disiplin yönetmeliğinde değişiklik yapılmasına dair yönetmelik 25 Ekim 2014 tarihinde 29156 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte TMMOB yönetmeliği tam metni..

mimar Derya Ekim Öztepe Haberi

mimar Derya Ekim Öztepe

Derya Ekim Öztepe kimdir?

Derya Ekim Öztepe, 1976 yılında İstanbul'da doğdu.  Ön Lisans eğitimini 1996 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi M.Y.O. Restorasyon Bölümü'nde tamamladı. 


Lisans eğitimini ise 2000 yılında aynı üniversitenin Mimarlık Bölümü'nde, Yüksek Lisans eğitimini ise 2004 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde tamamladı. 


2004-2007 yılları arasında Fethi Toker Güzel Sanatlar Fakültesi ve Bahçeşehir Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde araştırma ve öğretim üyesi olarak görev aldı. 


Daha sonra 2007 yılında Ozan Öztepe ile Mimari Tasarım Fikirleri'ni kurdu. 


Mimari Tasarım Fikirleri

Bostanlararası Sokak,

Yalı Apt. No:19 Daire:2

Bostancı - İstanbul / TR

T: 0 216 360 21 16

F: 0 216 360 21 15

E:...