28 / 07 / 2024

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz kimdir

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz kimdir

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından. Leyla Tara Suyabatmaz, 1997'de Ela Tasarım Merkezi'ni ve 2010'da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açtı. Peki Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

ENKA İnşaat'ın acı günü! Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. çalışanı Yüksek Mimar Murat Gülmezoğlu vefat etti. ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ve Tara Ailesi taziye ilanı yayınladı.

Mimar Leyla Doğrular'a 5 yıldızlı ödül!

Aykuthall Architectural Interiors'ın kurucusu Mimar Leyla Doğrular, European Property Awards'tan 5 yıldızlı ödül kazandı.

Leyla Yücel kimdir?

2007 yılından beri kurucusu olduğu ALKOR YAPI'da çalışmalarına devam eden Mimar Leyla Yücel kimdir? Leyla Yücel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Leyla Yücel..

Kentsel dönüşümde şehirlerin bütünü ele alınmalı!

Son yıllarda sıkça gündeme gelen kentsel dönüşümü değerlendiren Mimar Leyla Yücel, daha çok bina dönüşümü yapıldığını belirterek, kentsel dönüşümün şehirlerin bütünü ile ele alınarak yapılması gerektiğini söyledi.

Alanlarda konfor ve işlevsellik önem kazanıyor!

Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, hızlı hayat temposuyla mekanlara yaklaşım değişse de yaşanan alanları düzenleyen iç mimari ve mimarlık fikrinin oturmadığını söyledi.

Leyla Yücel: İnsanlar rezidans yaşamdan sıkılacak!

Alkor Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı ve mimar Leyla Yücel'e göre insanlar ileride rezidans yaşamından sıkılıp doğayla iç içe olan evlere dönecekler.

Mimari tasarımlar hakkında merak edilenler!

Birçok sosyal tesis, konferans, sinema ve spor salonları gibi mekanların tasarımı ve restorasyon çalışmalarını gerçekleştiren Mimar Leyla Yücel: ’’Biz inşaatın modacısı değiliz. Karalama yapan bir ressam da değiliz.'' dedi.

Leyla Suyabatmaz satın aldığı binayı otel mi yapacak?

Şimdilerde sosyetede herkes; Enka Şirketler Grubu Fahri Başkanı Şarık Tara'nın kızı Leyla Tara Suyabatmaz ile eşi Arif Bey'in, Beyoğlu'ndan 10 milyon liraya satın aldıkları binayı konuşuyor..

Leyla Tara Suyabatmaz kimdir?

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz, Suyabatmaz Demirel Mimarlık firmasının ortaklarından. Leyla Tara Suyabatmaz, 1997'de Ela Tasarım Merkezi'ni ve 2010'da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi'ni açtı. Peki Leyla Tara Suyabatmaz kimdir? İşte biyografisi...

Vetro Grup mimar ve inşaat teknikeri arıyor!

Vetro Grup alüminyum cephe kaplamasında görevlendirilmek üzere mimar ve inşaat teknikeri aradığını duyurdu. Söz konusu alanlara müracaat edeceklerin konularında tecrübeli olmaları gerekiyor

1stanbul'da ünlü mimar Yeang'ın projesi değiştirilmedi!

Dünyaca ünlü Japon mimar Ken Yeang'ın projesini çizdiği İstanbul Ispartakule'deki konutların inşasını Doğu İnşaat ve ortakları Precast Beton ile Üstünler Yapı şirketi sürdürüyor

Zerka İnşaat mimar ve inşaat mühendisi arıyor!

Zerka İnşaat, Beylikdüzündeki inşaat projesinde görevlendirilmek üzere 30 ile 40 yaş arası deneyimli inşaat mühendisi ve mimar aradığını açıkladı

Amasya Üniversitesi öğretim üyeliğine 10 mimar alacak!

Amasya Üniversitesi Rektörlüğü Mimarlık Fakültesinin şehir ve planlama ile mimarlık bölümlerine toplam 10 mimar aradığını açıkladı.Yapılan açıklamalara göre aranan mimarların  ayrıca yapı bilgisi ve restorasyonda doktora yapması gerekiyor

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz kimdir Haberi

Mimar Leyla Tara Suyabatmaz kimdir

Leyla Tara Suyabatmaz kimdir?


Leyla Tara Suyabatmaz, 1966 yılında İstanbul’da doğdu. 1984 yılında Robert Kolej’den mezun oldu. 1989'da Rhode Island School of Design Mimarlık Fakültesi ve aynı zamanda Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun oldu.


Leyla Tara Suyabatmaz, 1992'de başlayan İstanbul Mimarlık Konferansları’nı düzenledi. 1997'de Ela Tasarım Mağazası’nı açan Leyla Tara Suyabatmaz, 2004 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi Yüksek Lisans Programı Kurucu Üyeleri arasında yeraldı.


1993'den beri Enka Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi olan Leyla Tara Suyabatmaz, 2010′da RAMPA İstanbul Sanat Galerisi’ni açtı.



Leyla Tara Suyabatmaz ve Suyabatmaz Demirel Mimarlık Ofisi!


İstanbul’da faaliyet gösteren Suyabatmaz Demirel Mimarlık Ofisinin temelleri 1995’te Viyana’dan İstanbul’a dönen mimar Arif Suyabatmaz tarafından atıldı. Viyana’da çeşitli mimarlarla birlikte çalışan Suyabatmaz Türkiye’ye döndükten sonra önce Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ardından kurucularından biri olduğu Bilgi Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans...