28 / 04 / 2024

Mimar Merve Kaya Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli

Mimar Merve Kaya Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli

ÇEDBİK Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı.

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

Mustafa Palancıoğlu Mimar ve Mühendislerle buluştu!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimar ve Mühendisler Grubu (MMG) Kayseri Şube Başkanı Fatih Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

İzmir'in yatırım potansiyeli artacak!

İzka İnşaat İş Geliştirme Koordinatörü Merve Kaya, “Günümüzde kentlerin dönüşüm faaliyetleri ağırlıklı olarak bina bazında yapılıyor. Bütüncül anlayışla yapılan dönüşümün daha fazla yapılması gerekiyor” diye açıklamalar yaptı.

Merve Toptaş kimdir?

2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Merve Toptaş kimdir? Merve Toptaş hangi işlerde görev aldı?

Çağdaş Kaya: Riskli binalar gelişi güzel yıkılıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı H. Çağdaş Kaya, Adana için son derece önem taşıyan kentsel dönüşüm ve riskli bina yıkımı konusunu gündeme taşıdı.

Mimar Merve Kaya: Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli!

ÇEDBİK Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı.

Namık Kemal Kaya kimdir?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi Üyesi Mimar Namık Kemal Kaya kimdir? Namık Kemal Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Namık Kemal Kaya, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

Merve Küpeli kimdir?

Mimar Merve Küpeli kimdir? Merve Küpeli, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Merve Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Merve Küpeli...

Can Kaya kimdir?

Mimar Can Kaya kimdir? Mimar Can Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Can Kaya, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Can Kaya..

Merve Güleryüz kimdir?

Mimar Merve Güleryüz kimdir? Mimar Merve Güleryüz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Güleryüz, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Merve Güleryüz...

Merve Özde Erdem kimdir?

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Mimar Merve Kaya Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli Haberi

Mimar Merve Kaya Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli
İstanbul'da yapılan Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ( ÇEDBİK) Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı. 


Gelecek nesilleri düşünerek hareket etmek zorunda olduklarını, gayrimenkul ve tasarım alanındaki herkese bu anlamda büyük sorumluluk düştüğünü belirten Merve Kaya, "Yeşil binalarla ilgili bu önemli kongreye katılmak şirketimiz açısından büyükönem taşıyor. Leed sertifikasına aday olan projemiz Park Yaşam Ataşehir , İzmir'de yeşil bina uygulamalarına önem vererek gerçekleştirdiğimiz ve yoğun ilgi gören bir proje . Projemizin leed kapsamında uluslararası standartlara göre detaylı bir değerlendirme sonucu alacağı sertifikayla da yeşil bina özelliklerine uygunluğunu belgelemiş olacağız" dedi. Merve Kaya, interaktif gerçekleştirilen konrede...