29 / 04 / 2024

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.



Gayrimenkul alanında çalışmalarını yürüten akademisyenler ve sektör temsilcilerini bir araya getiren Avrupa Gayrimenkul Topluluğu (ERES) 22. Uluslararası Konferansı 24-27 Haziran 2015 tarihleri arasında İTÜ Mimarlık Fakültesi Taşkışla Binası'nda yapıldı. Konferansa İzmir'den IZKA İnşaat firması adına yüksek mimar Azat Yeşil ile yüksek mimar ve şehir plancısı Merve Kaya katıldı. 4 gün süren konferansta 17 tema altında 69 oturum yapıldı. Konferansta gayrimenkul finansmanı, uluslararası gayrimenkul yönetimi, gayrimenkul değerleme, kentsel dönüşüm, konut ve ticari gayrimenkul pazarları gibi farklı başlıklarda 426 katılımcı, 285 bildiri sundu. 


40'ı aşkın ülkeden 400'e yakın katılımcının yer aldığı toplantının 3. gününde Merve Kaya, İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi. IZKA Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, "Böyle önemli bir toplantıda  İzmir  adına sunum yapmak, bizleri IZKA inşaat olarak onurlandırdı" diye konuştu.


Yeni Asır


Geri Dön