03 / 05 / 2024

Royal Custom Design 22. Olağan İç mimarlar Genel Kurulu’nda tanıtıldı!

Royal Custom Design 22. Olağan İç mimarlar Genel Kurulu’nda tanıtıldı!

İçmimarların ihtiyacına özel olarak üretilen Royal Custom Design, Ankara ' da düzenlenen 22. Olağan İçmimarlar Genel Kurulu’nda tanıtıldı. Custom Design koleksiyonu, mimarların yoğun ilgisi ile karşılandı...





İçmimarların ihtiyacına özel olarak üretilen Royal Custom Design, Ankara’da düzenlenen 22. Olağan İçmimarlar Genel Kurulu’nda tanıtıldı. Mekana uyum sağlayan boyut ve şekillerde halı üretmeye imkan sağlayan Custom Design koleksiyonu, mimarların yoğun ilgisi ile karşılandı. 


Ankara Büyük Hanlı Otel’de yapılan 22. Olağan İçmimarlar Genel Kurulu’na sponsor olan Royal Halı’nın standında Custom Design Sorumlusu Şeyda Elif Güven ve Adem Cangir, mimarlara koleksiyon hakkında bilgiler verdi. İzmir, İstanbul, Ankara, Antalya, Trabzon, Eskişehir ve Mardin gibi Türkiye’nin birçok şehrinden gelen mimarlar, Custom Design koleksiyonuyla yakından ilgilendi. Royal Custom Design halılarının tamamen ihtiyaca yönelik üretildiğini belirten Adem Cangir, “Normal halılardan en önemli farkı renk, ebat ve desen sınırının olmaması. İçmimarlar hayal gücünü mekanlara yansıtırken halılarımızla mekana ayak uyduran halı yaptırabiliyorlar” dedi. 


“Benim Royalim”, “Latte”, “Ebru” ve “Custom Design Kids” olmak üzere 4 farklı konseptte üretilen koleksiyondaki halıların her biri farklı bir özellik taşıyor. Benim Royalim konsepti;  renk, desen, ebat sınırı olmaksızın aklınızda, hayalinizde nasıl bir halı varsa onu dokuma imkanı sağlıyor.  Latte konsepti, kahveden esinlenilerek ebru boyası kullanılarak sonradan baskı yöntemiyle yapılıyor. Ebru ise Osmanlı sanatının kağıda değil, halıya direk uygulanmasıyla ortaya çıkıyor. Bu özel koleksiyonla halılarına şekil vermek isteyen içmimarlar için ise özel bir indirim uygulanıyor. 



Geri Dön