14 / 05 / 2024

İdaş İstanbul Döşeme Sanayi'nin olağanüstü genel kurulu ertelendi!

İdaş İstanbul Döşeme Sanayi'nin olağanüstü genel kurulu ertelendi!

İdaş İstanbul Döşeme Sanayi'nin 26 Mart 2012 tarihinde yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısı ertelendi



İdaş İstanbul Döşeme Sanayi'nin 26 Mart 2012 tarihinde yapılması planlanan olağanüstü genel kurul toplantısı ertelendi. Yapılan açıklama şöyle:

İDAŞ İstanbul Döşeme Sanayii Anonim Şirketi'nin,  09 Mart 2012 tarihinde yapılan ilk toplantıda asgari toplantı nisabının mevcut olmadığının anlaşılması üzerine tehir edilen   Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, 26 Mart 2012 tarihinde saat 11:00'de Çobançeşme Mahallesi Selvi Sokak No:3 Yenibosna Bahçelievler / İSTANBUL adresinde, İstanbul Valiliği Bilim,Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünün 23.03.2012 tarih ve 14950 sayılı yazılarıyla görevlendirilen T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Komiseri Sn. Orhan Karabey'in gözetiminde yapılmıştır.


Toplantıya ait davet, Kanun ve Ana Sözleşme'de öngörüldüğü gibi ve gündemi de ihtiva edecek şekilde, Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi'nin 09 Mart 2012 tarih ve 8023 sayılı nüshasında yayınlanmak ve ayrıca Şirketin www.idas.com.tr  adresinde ve İMKB nezdinde ilan edilmek suretiyle, toplantı gün ve gündemi süresinde bildirilerek yapılmıştır.

Toplantıya başlamadan önce yapılan incelemelerde Gümrük ve Ticaret Bakanlığı ve Sermaye Piyasası Kurulu'ndan gerekli olan izin henüz alınmadığından toplantı açılmayarak Yönetim Kurulu tarafından yeniden belirlenecek gün ve saatte yapılmak üzere ertelenmiştir.

T.C. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Komiseri tarafından toplantı açılmayarak ertelendiği için, hazirun cetveli düzenlenmemiştir.

Detaylı bilgi için tıklayın

Hüseyin Belibağlı/emlakkulisi.com


 


Geri Dön