30 / 04 / 2024

mimar Merve Özde Erdem

mimar Merve Özde Erdem

Mimar Merve Özde Erdem kimdir? Merve Özde Erdem bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Merve Özde Erdem, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Tasarruf finansman şirketleri 2024'te yüzde 75 büyümeyi hedefliyor!

Krediye erişim sıkıntıları ve yüksek faizli krediler, tasarruf finansman alanında ilgiyi yükseltti. Bu süreçte, sektörün 2023 yılını yüzde 107 büyüme ile kapattığını kaydeden Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı Genel Müdürü Merve Onarlı, devletin tasarruf finansmanına BES tarzı bir teşvik bekliyor.

Lüks konutlara en çok ilgi Araplardan!

İç Mimar Merve Aycan’ın kurucusu olduğu Billionaire Furniture ve Luxury Stone markaları, Katar’dan Kazakistan’a, Suudi Arabistan’dan Amerika’ya dünyanın dört bir tarafından lüks konutları tasarlıyor.

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu evlendi!

İç mimar Merve Gülcü ve meslektaşı Kadir Ömeroğlu, Muratpaşa ilçesindeki Akra Barut Otel'de düzenlenen düğün törenle dünya evine girdi.

İstanbul’daki binaların yüzde 90’ı dayanıksız!

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü yaklaşırken, mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp, “İstanbul’daki binaların yüzde 10’u güvenlidir.'' şeklinde açıklama yaptı.

Mimar Benim ile saniyeler içinde evinizi boyayın!

Filli Boya’nın mobil devrimi “Mimar Benim” uygulaması güncellendi. Yepyeni özelliklerle gelen uygulama, 2017’nin en trend renkleriyle yaşam alanlarınızı gerçeğe en yakın şekilde boyamanızı sağlıyor. Duvarlar en gözde renklerle canlı ve modern bir görünüm kazanıyor.

3. Havalimanı'nda 162 kadın mühendis ve mimar çalışıyor!

İstanbul’un yeni havalimanında kadın mühendis ve mimar sayısı rekor kırıyor. Beyaz yakalıların yüzde 17’sini kadınların oluşturduğunu belirten Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, “162 kadın mühendis ve mimar burada çalışıyor” diyor

Merve Toptaş kimdir?

2012 yılında mimar olarak çalışmaya başladığı anonim. ekibinin bir üyesi olarak çalışmalarına devam etmekte olan Mimar Merve Toptaş kimdir? Merve Toptaş hangi işlerde görev aldı?

Kentsel dönüşümde yüzde 90 yasası çıkmalı!

Mimar Ahmet Erkutoğlu, 3’te 2 yasasının yeterli olmadığını sözlerine ekleyen Erkutoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Bunun yerine ‘yüzde 90’ ismiyle bir yasa tasarısının çıkması gerektiğini düşünüyorum." dedi.

Mimar Merve Kaya: Gayrimenkul sektörü ekolojiyi gözetmeli!

ÇEDBİK Kongresi'ne İzka İnşaat adına İş Geliştirme Koordinatörü Yüksek Mimar ve Şehir Plancısı Merve Kaya katıldı. Kaya, ekolojik sorunların her geçen gün arttığını, dolayısıyla enerji ve çevre konularındaki duyarlılığın da artması gerektiğini vurguladı.

Ferko'da satışların yüzde 70'i tamamlandı!

İstanbul Levent'te, dünyaca ünlü mimar Norman Foster imzası taşıyan Ferko Signature'ın satışları tüm hızıyla sürüyor. Levent'te, lüksün kapılarını aralayacak projede satılabilir alanlarının yüzde 70'i tükendi.

Ankara ekonomisinin yüzde 65'i inşaat sektörüne bağlı!

İÇ Mimar Murat Altuntaş, Başkent, ekonomisinin yüzde 65'inin inşaat sektörüne dayalı olduğunu dile getirdi. Altuntaş, sadece yerli yatırımcı konut sektöründe bir artış olamayacağının altını çizdi.

Kayseri Mimar Sinan OSB'de 109 işletme inşaat aşamasında!

Kayseri'deki 3 OSB'den biri olan Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi yüzde 100 doluluk oranına ulaştı. 163 firmanın faaliyet halinde olduğu OSB'de 109 işletme inşaat, 66 firma ise hafriyat aşamasında.

Merve Küpeli kimdir?

Mimar Merve Küpeli kimdir? Merve Küpeli, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Merve Küpeli, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Merve Küpeli...

mimar Merve Özde Erdem Haberi

mimar Merve Özde Erdem

Merve Özde Erdem kimdir?

Merve Özde Erdem, Ankara Özel Tevfik Fikret Lisesinden mezun olduktan sonra yükseköğrenimini 2007 yılında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümünde tamamlamıştır. 


Meslek hayatı boyunca yurtiçi ve yurtdışında birçok farklı sektörden iç mimari projelerin tasarım, projelendirme, yönetim ve uygulamalarında deneyim kazanan Merve Özde ERDEM, iç mimari projelere ek olarak ürün tasarımı ile ilgilenmektedir. Üniversiteden mezun olduktan hemen sonra Ankara'da faaliyet gösteren sektörün öncüsü bir şirkette iç mimar olarak çalışmaya başlamıştır. 


2013 yılına kadar bu firmada proje koordinatörü ve yöneticisi olarak görev almıştır. 2013 yılında m2o Mimarlık ve Tasarım firmasını kurmuş olup çalışmalarını burada aktif olarak sürdürmektedir. 


Mükemmeliyetçi kişiliğini tasarladığı mekanlara da yansıtmakta olup; sadelik, şıklık, estetik ve fonksiyonellik gibi unsurları ideal biçimde...