04 / 05 / 2024

mimar Zeynep Uludağ

mimar Zeynep Uludağ

Mimar Zeynep Uludağ kimdir? Mimar Zeynep Uludağ, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Zeynep Uludağ, bugün hangi Üniversitede Mimarlık Fakültesinde ders veriyor? İşte Zeynep Uludağ...

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

İç Mimar Zeynep Fadıllıoğlu corona virüse yakalandı!

Koronavirüs şimdi de sosyeteye sıçradı. Ünlü iç mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nın corona virüse yakalandığı belirtildi.

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Ressam Tülin Onat'tan Mimar Zeynep Didem Bardakçı 'ya kopya davası!

Ressam Tülin Onat, 3 eserini izinsiz bir şekilde kopyalayıp sattığı iddiasıyla, Zeynep Didem Bardakçı ve Bardakçı Mimarlık Tasarım şirketi aleyhine 115 bin liralık dava açtı.

Mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı! 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve Thanx Mimarlık firmasının  sahibi mimar Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatı dudak uçuklattı. Zeynep Yılmaz'ın aracının fiyatının 2 milyon 400 bin TL olduğu öğrenildi. 

Mimar Zeynep Yılmaz kızı Yasemin ile alışverişte!

Cemiyet hayatının önemli isimleri arasında yer alan mimar Zeynep Yılmaz, kızı Yasemin Ilıcalı ile beraber İstinyePark'da objektiflere takıldı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı! 

Türkiye'yi kahreden uçak kazasında hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun da son yolculuğuna uğurlandı...

Mimar Zeynep Coşkun yarın Bursa'da toprağa verilecek!

Başaran Holding'e ait özel jetin, İran'ın güneydoğusundaki Durk Enar köyü yakınlarına düşmesi sonucu hayatını kaybeden mimar Zeynep Coşkun yarın defnedilecek...

Mimar Zeynep Coşkun vefat etti! O da jetteydi!

Toyota Akkoyunlu'nun sahibi olan Orhan Coşkun'un kızı mimar Zeynep Coşkun da dün Başaran Holding'e ait olan düşen jetteydi...

Zeynep Ahunbay: Restorasyon işleri müteahhitlere veriliyor!

Mimar ve Restorasyon Uzmanı Profesör Zeynep Ahunbay Türkiye’de ‘restorasyon’un kalitesinden dertli, Prof. Ahunbay, “Bu bilimsel bir iş ama adi tamir sanıyorlar. Müteahhitlere veriyorlar” dedi

İç Mimar Kerim Çarmıklı ile Zeynep Selvili evlendi!

İç Mimar Kerim Çarmıklı Mayıs ayında nişanlandığı psikolog Zeynep Selvilli ile dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen düğünle evlendi.

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun koleksiyonu tanıtıldı!

Mimar Zeynep Fadıllıoğlu'nun tasarımıyla hayat bulan 'Nefes' adlı takı koleksiyonu, sosyete ve iş dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla Fransız Sararyı'nda tanıtıldı.

mimar Zeynep Uludağ Haberi

mimar Zeynep Uludağ

Zeynep Uludağ kimdir?

İlk ve orta öğrenimini 1982 yılında T.E.D Ankara Koleji'nde tamamladıktan sonra ODTÜ Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü'nden 1986 yılında lisans, 1989 yılında yüksek lisans ve 1998 yılında doktora dereceleri alarak mezun oldu. 


1986-1988 yılları arasında MİMOR Mimarlık bürosunda babası Mimar Özhan Sökmen ile birlikte proje yöneticisi ve tasarımcı olarak farklı boyutlarda projeler yürüttü. 1988 yılında Orhan Uludağ ile beraber ULUDAĞ Mimarlık bürosunu kurdu. 


Bu tarihten itibaren mimari tasarım ve uygulama çalışmalarını birlikte yürüttüler ve birçok ulusal ve uluslararası mimari ve kentsel tasarım yarışmalarına katıldılar.


1993-1994 yıllarında Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü'nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak çalıştı. Akademik hayatına 1994 yılından itibaren Gazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesinde devam etti. 


GÜMMF, Mimarlık Bölümü'nde 1994-2000 yılları arasında...