30 / 06 / 2024

Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya

Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya

Daniel Kündig, Mathias Seiler ve Ozan Tığlıoğlu'nun konuşmacılığı üstlendiği Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya, Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri 18 Aralık 2012 tarihinde yapılıyor...

Konfor ve güvenilirliği ön planda tutan Kia Sportage Nisan fiyatı merak ediliyor

Kia Sportage'ın en büyük gücü, rekabetçi bir fiyata yüksek düzeyde özellik ve işlevsellik sunabilmesidir ve bu da onu birçok otomobil alıcısı için pratik ve çekici bir seçenek haline getirir. Peki Kia Sportage'ın Nisan 2023 fiyat listesi nedir?

Mimaride eskiye dönüş: Kerpiç ve ahşap evler!

‘Sürdürülebilir konut yarışması’ Solar Decathlon Afrika’dan üç ödülle dönen evin temelinde yosun bulunuyor. Uzmanlar, mimaride ve kentleşmede değişim şart diyor ve ekliyor, "İstanbul’u yüzde 100 dönüştüremeyiz ama olduğundan yüzde 30 daha iyi konuma getirebiliriz."

Mimar Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüme dikkat çekti!

Mimaride Modern ve Şık Tasarımların Adresi Bİ Mimarlık CEO'su Mahmut Yanmaz kentsel dönüşüm ve kentin planlanması ile ilgili önemli noktalara dikkat çekti...

Bİ Mimarlık: Mimaride modern ve şık tasarımların adresi!

Yola “Mutlu ekip, güzel projeler, mutlu müşteriler” sloganı ile çıkan Bi Mimarlık Ege'nin İncisi İzmir'de “Modern Tasarımın Öncüsü” olarak göz dolduruyor.

Başbakan Yıldırım: Yatay mimaride daha fazla sıcaklık var!

Başbakan Binali Yıldırım, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca düzenlenen Çevre Projeleri Açılış Töreni'ne katıldı. Başbakan Yıldırım, "Dikey mimariden ziyade yatay mimaride daha fazla sıcaklık var, daha fazla ruh var" dedi.

TT&M Design Consultants mimaride özgün projeler üretiyor!

Mimaride, fonksiyonel, ergonomik ürün ve çözümlerle birlikte özgün projeler üretebilmek giderek önem kazanıyor. TT&M Design Consultants çalışma ve yaşam alanlarında mimari danışmanlık ve uygulama hizmeti veren şirket, müşterilerine çağdaş çözümler sunuyor.

TOKİ Safranbolu'da yerel mimaride 579 konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Karabük’ün Safranbolu ilçesine yerel mimaride 579 konut inşa edilecek. 20 Haziran’da yapılan ihale kapsamında cami ve ticaret merkezi inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Bosch APE 3.3 ile işlevsellik sunuyor!

Bosch APE 3.3, daha kolay üçüncü taraf entegrasyonu, OSDP desteği ve artırılmış okuyucu kapasitesiyle yüksek güvenlik, maliyet verimliliği ve işlevsellik sunuyor.

Mimaride Sınırları Zorlamak konferansı gerçekleştirildi!

Şişecam Düzcam, mimaride cam kullanımıyla ilgili son gelişme ve trendleri paylaştığı ‘Camdan Yansımalar’ adlı konferans dizisinin dördüncüsünü Yapı-Endüstri Merkezi’nde düzenledi.

TOKİ Amasya Ziyaret'e yerel mimaride 356 konut yaptıracak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Amasya’ nın Ziyaret ilçesine yerel mimaride 356 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi yaptıracak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Emsan Verna Rose Gold ile mutfaklarda altın zerafeti!

Mutfaklarda işlevsellik ve şıklığı bir arada sunan Emsan serisine eklediği yeni , Verna Rose Gold kavanoz seti ile, çay, şeker, tuz, kahve gibi gıda ürünlerini saklama kolaylığı sağlarken, özel dizaynı ve gold rengiyle mutfaklara zerafet katıyor

Alanlarda konfor ve işlevsellik önem kazanıyor!

Mimar-İç Mimar Leyla Yücel, hızlı hayat temposuyla mekanlara yaklaşım değişse de yaşanan alanları düzenleyen iç mimari ve mimarlık fikrinin oturmadığını söyledi.

Geberit ile banyolarda işlevsellik ve estetik bir arada!

Banyo deneyimini konfor ve teknolojinin yardımıyla daha keyifli hale getiren Geberit, gömme rezervuarlarda 10 yıl garanti süresi ve 25 yıl yedek parça bulunabilirlik sağlıyor.

Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya Haberi

Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya

Alanında dünyanın en önemli otoritelerinden olan mimar Daniel Kündig 120 yılık bir tasarım geleneğinden gelen Mathias Seiler ve ofis mobilyaları tasarımında 43 yıllık kurumsal deneyimi temsil eden Ozan Sinan Tığlıoğlu, çağımızın üslubu olan işlevsellik, yenilik ve estetik konularındaki görüşlerini 18 Aralık 2012 Salı günü The Seed Sakıp Sabancı Müzesi'nde gerçekleşecek Mimaride İşlevsellik ve Kalitenin Tutkuya, Tutkunun Tasarıma Yansıması Semineri'nde paylaşıyor.


Seminer saat 19:00-22:00 arasında gerçekleşecek.


İrtibat Tel: (0212) 266 70 70 

Kayıt için: http://