18 / 05 / 2024

Mimarin Dalyan teslimleri

Mimarin Dalyan teslimleri

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

Mimarin Dalyan'da teslimler 2019'da!

Çeşme Dalyan’da Mi’Marin Yapı imzasıyla hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde toplamda butik villa bulunuyor. Projede teslimlerin 2019 yılında yapılması planlanıyor. 

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

Toplam 16 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa edilen proje ulaşım bilgisine göre Çeşme merkeze 9 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor. Peki İzmir Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri ne zaman?

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta yer alan proje Suv Yapı imzası ile inşa ediliyor. Mimarin Köyce Alaçatı teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

TOKİ Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri teslimleri başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri bugün başlıyor. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman?

Resim İstanbul Orman teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 8 blok halinde yükselen Resim İstanbul Orman projesinde daire fiyatları 220 bin liradan başlayarak yükseliyor...

TOKİ Erzurum Yakutiye Hasan-ı Basri projesi teslimleri yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzurum-Yakutiye Hasan-ı Basri projesi kapsamında satışa sunulan 168 adet konutun teslimleri yarın gerçekleşecek. Projenin konut teslim duyusu haberimizde yer alıyor.

Kartal SkyBlue İstanbul'da konut teslimleri 14 ay sonra!

Kartal SkyBlue İstanbul projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimleri 14 ay sonra yapılacak. Proje kapsamında yer alan daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1'lerden meydana geliyor.

Balance Güneşli teslimleri ne zaman?

Balance Güneşli teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Satış süreci devam eden Balance Güneşli projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin 800 liradan başlayarak yükseliyor...

Park Mavera teslimleri ne zaman?

Park Mavera teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 53 bin metrekare alan üzerine yayılan Mavera Park Konutları'nda metrekare birim fiyatı 2 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Essenora teslimleri ne zaman?

Essenora teslimleri ne zaman sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 160 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Essenora projesi toplam 758 adet konut, 12 adet dükkan ve 1 adet marketten meydana geliyor...

Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

Kentplus Kadıköy projesinde daireler 443 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede 1.561 tane daire yer alıyor. Satış sürecinin devam ettiği Kentplus Kadıköy teslimleri ne zaman?

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap teslimleri bugün başlıyor!

TOKİ Elazığ Merkez Zafran 2.Etap projesinde yer alan 1054 konutları bugün teslim edilemeye başlayacak. Projedeki dairelerin teslimleri 3 Kasım tarihine kadar devam edecek.

Mimarin Dalyan teslimleri Haberi

Mimarin Dalyan teslimleri

Şimdi hayatı doyasıya yaşamak isteyenler için Çeşme Dalyan’ da, denizin ve gökyüzünün sınırında yepyeni bir yaşam başlıyor. 

Mi’Marin Yapı tarafından hayata geçirilen Mimarin Dalyan projesinde 9 butik villa bulunuyor. Mi’Marin Dalyan, bir deniz kenti Çeşme’ye yakışan, bölgede su temasına en geniş yer veren konseptiyle, dinginliği ve dinamizmi 4 mevsim bir arada yaşamak isteyenler için özel olarak tasarlandı.

Mimarin Dalyan kendine ait geniş bahçeleri, 4+1 konsepti, benzersiz doğası, terasları ve yüzme havuzları ile 5713 metrekare alan üzerine müstakil 9 butik villadan oluşuyor. Mimarin Dalyan'da teslimler 
Haziran 2019'da yapılacak.